Αποκαλύφθηκε σχέδιο απαγωγής του Μάικλ Τζάκσον | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:59
27/5/2014

Αποκαλύφθηκε σχέδιο απαγωγής του Μάικλ Τζάκσον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο βασιλιάς της ποπ πέθανε πριν από πέντε χρόνια. Σήμερα έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία που τον αφορούν αμεσότατα!

Ο Ρον Βάισνερ (Ron Weisner) υπήρξε επί πολλά χρόνια μάνατζερ του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), όπως επίσης της Μαντόνα (Madonna) και του Πολ ΜακΚάρτνεϊ (Paul McCartney) και αυτό τον καιρό δίνει στην κυκλοφορία το βιβλίο που υπογράφει με τίτλο "Listen Out Loud".

Στο βιβλίο του αυτό, μεταξύ άλλων, ο Βάισνερ αποκαλύπτει μυστικό σχέδιο που είχε οργανώσει με την αδελφή του Τζάκο, Λατόγια (Latoya) να τον απαγάγει, για να τον σώσει. Σχέδιο, όμως, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε γιατί εκείνη… λάκισε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πρώην μάνατζερ άρχισε να ανησυχεί πολύ για τον Μάικλ το 2006 και ένιωσε πως κάτι έπρεπε να γίνει επειγόντως.

Ως μοναδική λύση είχε σκεφτεί να απαγάγει τον Τζάκσον από τη Μέση  Ανατολή που βρισκόταν κάποια στιγμή και "να τον βάλει σε ένα σοβαρό κέντρο αποτοξίνωσης στο πουθενά".

Βέβαια, τελικά μάλλον καλύτερα που δεν προχώρησε με τα σχέδιά του καθώς, όπως λέει και ο  ίδιος, ενδέχεται ο νόμος να μη αξιολογούσε (!) τις καλές του, φιλικές προθέσεις ως αποδεκτό κίνητρο και να έμπλεκε χειρότερα.

Για την ιστορία, ο μάνατζερ απολύθηκε από τον πατέρα του Μάικλ, Τζο Τζάκσον, μετά το "Thriller".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ