Από το τηλέφωνο χώρισε τη Στέισι ο Κλούνεϊ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:28
10/7/2013

Από το τηλέφωνο χώρισε τη Στέισι ο Κλούνεϊ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνέχεια στο σίριαλ του χωρισμού του διάσημου ηθοποιού δίνουν νέες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς έγινε.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) έχουν να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση από τον Μάρτιο και οι πρόσφατες χωριστές διακοπές πυροδότησαν τα σενάρια που τους θέλουν να έχουν βάλει τελεία στη σχέση τους.

Τα μηνύματα διφορούμενα καθώς άλλες πηγές τους θέλουν "μαζί και μια χαρά" ενώ άλλες "τελειωμένους για τα καλά", αναφέροντας μάλιστα ότι "ενώ όταν στην αρχή της σχέσης η Στέισι δεν είχε πρόβλημα με την άρνηση του Τζορτζ για επισημοποίηση και οικογένεια, τελικά… απέκτησε".

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, το διάσημο ζευγάρι έχει όντως χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες και ως λόγος φέρεται η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους λόγω των υπερβολικά υποχρεώσεων που δεν τους επέτρεπαν να βρεθούν όσο συχνά θα ήθελαν.

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν η σχέση να έχει τελειώσει "μέσα από ένα άκρως πολιτισμένο τηλεφώνημα".

Τον δρόμο που πήρε η "πρώην" Ελιζαμπέτα Κανάλις, φαίνεται ότι ακολουθεί και η Στέισι Κίμπλερ.
Τον δρόμο που πήρε η  πρώην  Ελιζαμπέτα Κανάλις, φαίνεται ότι ακολουθεί και η Στέισι Κίμπλερ.

"Μίλησαν για την κατάσταση ως ενήλικες και συμφώνησαν αμφότεροι ότι το καλύτερο και για τους δύο είναι να χωρίσουν", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι ο 51χρονος σταρ έδειξε πολύ μεγάλη κατανόηση διαβεβαιώνοντας την 33χρονη καλή του, ότι θα μείνουν για πάντα δύο καλοί φίλοι.

Όσο για την επίσημη επιβεβαίωση; Αυτή ακόμη αναμένεται, όμως με τόσο καπνό, δεν μπορεί... Κάπου κοντά θα είναι και η φωτιά!

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ