Απίθανες αποκαλύψεις για τη νέα σχέση του Σταθοκωστόπουλου! [photos] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:52
16/5/2016

Απίθανες αποκαλύψεις για τη νέα σχέση του Σταθοκωστόπουλου! [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Επιτέλους, λύθηκε το μυστήριο γύρω από τη νέα και όμορφη συνοδό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η οποία – ως φαίνεται – διαδέχτηκε την Κατερίνα Καινούργιου στην καρδιά του επιχειρηματία, με δόξες, τιμές και... γονικές ευλογίες!

Το όνομα της μελαχρινής κοπέλας είναι Λευκοθέα Καβρουλάκη και είναι personal trainer. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real Life, η νέα σύντροφος του επιχειρηματία δεν είναι άγνωστη ούτε στον ίδιον, μα ούτε και στην οικογένεια του!

 

Η οικογένεια της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης, όπως και η οικογένεια Σταθοκωστόπουλου. Και όχι μόνο, αλλά συνεργάζονται κιόλας σε δυο bar-café στα νότια προάστια. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο οικογένειες έχουν χαρεί τα μάλα με το νέο ειδύλλιο των παιδιών τους.

 

Και οι αποκαλύψεις δε σταματούν εδώ. Το πρωί της Δευτέρας (16/5) ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι βρέθηκε σε διπλανά τραπέζια με το ζευγάρι στο opening του «Estate», όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Και να φανταστείς ότι σε διπλανό τραπέζι κάθονταν οι γονείς του ζεύγους!!!

 

 

«Πήγα στο Εstate και καθόμασταν δίπλα με τον Σταθοκωστόπουλο και την κοπέλα. Είναι κούκλα από κοντά και ήταν πολύ ωραίοι. Φαινόταν ότι είναι ζευγάρι, χωρίς να κάνουν αυτά τα χαλβαδιάσματα που δεν μου αρέσουν εμένα. Ήταν κύριοι, ζευγάρι ωραίο και πολύ ωραία κοπέλα. Μου άρεσε πολύ η εικόνα τους», είπε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας.

Η, δε, Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι ο Σταθοκωστόπουλος έχει ακόμα επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου!

 

«Εγώ ξέρω ότι υπάρχει σχέση ακόμα. Δηλαδή μιλά ο Βασίλης με την Κατερίνα. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει μεταξύ τους, αλλά ξέρω ότι έχουν συναντηθεί, ότι έχουν μιλήσει και ότι αυτός είναι πολύ large απέναντι της. Μιλάνε… δηλαδή ακόμα ασχολούνται με το τι έχει συμβεί. Μέχρι εκεί! Και είναι κύριος πολύ», είπε.

 

Και μαζί της συμφώνησε η Σάσα Σταμάτη, η οποία επίσης είχε τις ίδιες πληροφορίες

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ