Απίστευτο! Ο Σίμος τoυ Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (Κωνσταντίνος Πλεμμένος) ήταν 110 κιλά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:54
10/11/2016

Απίστευτο! Ο Σίμος τoυ Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (Κωνσταντίνος Πλεμμένος) ήταν 110 κιλά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κι όμως ο νεαρός ηθοποιός Κωνσταντίνος Πλεμμένος που υποδύεται το Σίμο στο πλευρό της Φωτεινής Αθερίδου στην "Μουρμούρα" έχει υπάρξει υπέρβαρος!

Όπως έχει παραδεχτεί σε ηλικία 23 ετών ζύγιζε 110 κιλά τα οποία έχασε με πολλές στερήσεις και καθημερινή γυμναστική όταν αποφάσισε να κόψει το βραδινό φαγητό και τις... κρέπες μετά το ξενύχτι. 

Όπως αποκαλύπτει οι κοντινοί του άνθρωποι τον ενθάρρυναν να κάνει δίαιτα και να χάσει κιλά για την υγεία του και το δικό του καλό, την απόφαση όμως την πήρε μόνο όταν όλοι σταμάτησαν να του μιλάνε για το ζήτημα. Μάλιστα κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να χάσει 25 κιλά.

Όσο για τα πειράγματα και το ρατσισμό που είχε δεχτεί για το βάρος του, αποκαλύπτει τη μαγική συνταγή για ν'΄αντιμετωπίσει κάποιος το ρατσισμό των κιλών. 

 

Όπως λέει ο ίδιος στο σχολείο ήταν ο "μπούλης" αλλά αντιμετώπισε τον ρατσισμό που βίωνε με το ίδιο νόμισμα/

"Κατά μία έννοια για να αντιμετωπίσεις το ρατσισμό ίσως και πρέπει να γίνεις κι εσύ ο ίδιος ρατσιστής! Τα παιδιά είμαστε διαβόλια! Έτσι με θυμάμαι…"

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ