Απίστευτο: Ο Παϊτέρης κάνει φυλακή! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:13
16/10/2015

Απίστευτο: Ο Παϊτέρης κάνει φυλακή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Βασίλης Παϊτέρης, για τις περιπέτειες που έχει με τη Δικαιοσύνη και τα 18 χρόνια φυλακή που του έχουνε επιβληθεί για ένα αυθαίρετο σπίτι!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και αποκάλυψε την άγνωστη σε όλους περιπέτεια του με τη Δικαιοσύνη. 

 

 

«Γράφω κάποια τραγούδια και θέλω να κάνω κι ένα ντουέτο. Ορισμένα λεφτά που παίρνουμε από την ΑΕΠΙ, κι αυτά «ριχτά», γιατί και η ΑΕΠΙ μας «ρίχνει» χρόνια τώρα, κι έχω να σούρω πολλά. Μου δίνουν κάθε 6 μήνες 150-200-300 ευρώ, τα οποία δεν τα παίρνω, μου τα κρατάει η εφορία, γιατί χρωστάω 300 τόσες χιλιάδες ευρώ, επειδή αγόρασα ένα οικόπεδο στην Αγία Βαρβάρα, επάνω στο βουνό, κι έχω φτιάξει ένα σπίτι, παράνομο. Όλοι εκεί έχουν φτιάξει σπίτια που δεν έχουν άδεια. Μου έκανε ο δήμαρχος 150 μηνύσεις και μου τις έστελνε τέσσερα στενά πιο πέρα, να μην τις παίρνω και να με δικάζουν ερήμην. Δεν ήξερα τίποτα. Με δικάζουν 300 τόσες χιλιάδες και 18 χρόνια φυλακή» αποκάλυψε.

 

Και πρόσθεσε:

«Έχω κάνει τα 12 χρόνια κοινωφελή εργασία σε δήμους και τώρα κάνω τα υπόλοιπα. Κάνω φυλακή τώρα. Έχω κάνει 6 χρόνια στο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και τα άλλα 6 στο Δήμαρχο Ιλίου. Κάθε τόσο μου γίνεται δικαστήριο από την εφορία και με δικάζουν και άντε πάλι συνέχεια στο θέμα. Ανεβαίνουν τα λεφτά και η φυλακή. Δεν θα σταματήσω, θα είμαι μία ζωή φυλακισμένος και θα χρωστάω. Με κυνηγάνε...»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ