Απίστευτο: Ο άνδρας της Κοντού την απάτησε με την Αλίκη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:24
9/10/2015

Απίστευτο: Ο άνδρας της Κοντού την απάτησε με την Αλίκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχωρά η Μάρω Κοντού, η οποία δε διστάζει να αποκαλύψει ότι ο σύζυγος της την απάτησε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η σπουδαία ηθοποιός μιλά με αφοπολιστική ειλικρίνεια για την απιστία και αποκαλύπτει πώς αντέδρασε όταν της συνέβη.

 

«Στα 7 χρόνια ο άντρας μου άρχισε να ξενοβλέπει, εγώ το μυρίστηκα και δεν μου άρεσε. Το κερατάκι μου το έχω φάει. Και νομίζω ότι είναι δεδομένο. Όταν ξέρεις πολύ καλά τον άλλον πιάνεις κάτι λεπτομέρειες περίεργες. Το άλλο πρόσωπο ήταν πολύ διάσημο αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία. Πρώτα είχαμε χαθεί και μετά έγινε αυτή η συνάντηση της Αλίκης με τον άντρα μου που ήταν μόνοι τους επί 40 μέρες και γύριζαν μια ταινία», αποκάλυψε, στην εκπομπή JoinUs που θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο.

 

 

Και πρόσθεσε για την αντίδραση της:

«Το κέρατο θέλει ψυχραιμία. Όταν είσαι νέος και φας ένα κέρατο δεν είσαι ψύχραιμος γιατί είσαι πολύ εγωιστής. «Λες με κεράτωσε; Εμένα με θέλει όλη η Ελλάδα και εσύ τολμάς και με κερατώνεις;». Και τα βροντάς. Δεν είναι πάντα σωστό αυτό αλλά δεν έχεις την ψυχραιμία όταν είσαι στα 25 σου και είσαι στα ντουζένια σου. Και μπορεί να χαλάσεις κάτι το οποίο μπορεί να είχε ένα ωραίο μέλλον. Το έχω κάνει γιατί έχω συγχωρήσει. Βεβιασμένα τα βρόντηξα αλλά το πήρα λίγο πίσω με την επιμονήκαι την ανάλυση του εαυτού μου και του γεγονότος. Νομίζω ότι έκανα καλά. Μια στιγμιαία περιπέτεια ενός άνδρα δεν πρέπει να μας συγχύζει καθόλου. Αντιθέτως πρέπει να λέμε «τον καημένο». Γιατί σίγουρα σε θέλει, σίγουρα σε αγαπάει, αλλά ώρες – ώρες ο άνδρας θέλει και μια επιβράβευση».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ