Απίστευτο: Μακαλιάς - Ψυχράμη τσακώθηκαν την ώρα του γάμου τους! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:00
20/10/2015

Απίστευτο: Μακαλιάς - Ψυχράμη τσακώθηκαν την ώρα του γάμου τους!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτή και αν είναι αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς τσακώθηκαν την ώρα του γάμου τους! Γιατί, σου λέει, το ζευγάρι τσακώνεται κάθε μέρα και δεν έκαναν εξαίρεση ούτε την ώρα του μυστηρίου!

 

«Προλάβαμε να τσακωθούμε κι εκεί! Η Νάντια δεν μπορούσε να σταματήσει από τα γέλια. Εγώ είχα στο μυαλό μου πως, όταν φτάσω στην εκκλησία, θα με συνοδέψουν τα αδέλφια μου, o Βασίλης και o Αποστόλης, μέχρι το γαμπρό. Μόλις κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και κάνω δύο βήματα, εμφανίζεται ο Δημήτρης. Εκείνη τη στιγμή τού λέω: «Πήγαινε μέσα» και μου απαντάει «Από εδώ πρέπει να σε πάρω». Εγώ επέμενα: «Πήγαινε μέσα». Δεν πήγαινε και τσακωθήκαμε!» εξήγησε στο περιοδικό people η Ψυχράμη.

 

Ο Μακαλιάς από την άλλη, έδωσε τη δική του εξήγηση:

«Ο γαμπρός βγαίνει στην είσοδο της εκκλησίας για να παραλάβει τη νύφη, σωστά; Το εκκλησάκι όπου παντρευτήκαμε ήταν πολύ μικρό, ούτε σκαλιά δεν είχε. Αν πήγαινα πιο πίσω, όπως ήθελε η Αντιγόνη, θα έπρεπε να μπω μέσα στο ιερό. Τελικά έκανα τρία βήματα πίσω και την περίμενα. Πάντως οι κουμπάροι μας είχαν παίξει στοίχημα για το πόσες φορές θα τσακωθούμε την ημέρα του γάμου. Κανείς δεν κέρδισε!»


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ