Απίστευτες δηλώσεις Σφακιανάκη κατά της Βανδή: Γιατί την κατηγορεί; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:46
11/3/2016

Απίστευτες δηλώσεις Σφακιανάκη κατά της Βανδή: Γιατί την κατηγορεί;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα αποκλειστικό κομμάτια από τη συνέντυξη που του έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης, παραχώρισε ο Τάσος Τρύφωνος στο Πρω1νό του ΑΝΤ1.  

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Νότης Σφακιανάκης στην συνέντευξη που θα παιχτεί την Κυριακή, έκανε απίστευτες δηλώσεις για τους πρόσφυγες της Συρίας αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή Τετ-α-τετ.

 

Ο Σφακιανάκης αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο η Δέσποινα Βανδή αποχώρησε από το σχήμα που ετοίμαζαν λίγο πριν την έναρξη πριν από μερικά χρόνια και η άποψη που έχει επί του ζητήματος προκαλεί εντύπωση.

«Η Βανδή αυτό που έκανε ήταν μέγιστο ατόπημα γιατί οι πεποιθήσεις σου (δεν πρέπει να) λογοκρίνονται από το συνάδελφό σου. Δεν αντελήφθη τι είχα πει. Το ότι αποχώρησε, έχει να κάνει με άλλα πράγματα. Όταν έχεις δοσοληψίες με το δημόσιο μεγάλου κεφαλαίου είναι εύκολο να σε πείσουν να αποχωρήσεις».

Loading the player ...

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σφακιανάκη, το πάνελ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά προσπάθησαν να εξηγήσουν σε ποιες δοσοληψίες της Βανδή με το δημόσιο αναφέρεται ο Σφακιανάκης χωρίς όμως να καταλήξουν κάπου. 

Ταυτόχρονα, ο Σφακιανάκης τόνισε πως και ο ίδιος υπήρξε νόμιμος πρόσφυγας, κάνοντας και πάλι επίθεση στη Βανδή.

Εν το μεταξύ, από τα βέλη του Notis δεν ξέφυγαν ούτε οι πρόσφυγες της Συρίας, τους οποίους κατηγόρησε πως παράτησαν τη χώρα τους ενώ βρίσκεται σε εμφύλιο. Δες και το βίντεο. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ