Απάντηση- κόλαφος του Σφυράκη στο Λιάγκα: Γιατί τον κατηγορεί | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:44
23/6/2016

Απάντηση- κόλαφος του Σφυράκη στο Λιάγκα: Γιατί τον κατηγορεί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την οργή του Νεκτάριου Σφυράκη έφερε η προβολή της μονταρισμένης συνέντευξής του στο Πρω1νό ΑΝΤ1.

Εκτός από τα κομμένα πλάνα που εκνεύρισαν το Σφυράκη, ήταν και τα ειρωνικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα εκείνα που έφεραν την οργή του τραγουδιστή, η οποία ξέσπασε μέσω FACEBOOK.

 

Αναλυτικά έγραψε μέσα από το προσωπικό του προφίλ:

«Καημένε Γιώργο Λιάγκα… Με πήρατε τηλέφωνο και μου ζητήσατε συνέντευξη για την εκπομπή σας κι εγώ όχι μόνο δέχτηκα αλλά σας αφιέρωσα σχεδόν 90 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο μου μιλώντας στην δημοσιογράφο για την καριέρα μου, τις συναυλίες, την δεύτερη εργασία μου ως ασφαλιστικός σύμβουλος, τα παιδιά μου και την σημαντική συνεργασία μου με τον σπουδαίο Γιάννη Σπανό. Δεν σ έψαξα εγώ. ΕΣΥ Γιωργάκη με αναζήτησες. Πετάω αετό νομίζεις για τηλεοπτικές εμφανίσεις; Ο λόγος που μιλάω έχει σκοπό γιατί επιθυμώ να μεταφέρω το μήνυμα της ελπίδας που φέρνει η εξωσωματική γονιμοποίηση, θέμα το οποίο υποβάθμισες και το «έκοψες».

Σε ενοχλεί η αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή από έναν πάτερα τριών και σε λίγες ημέρες τεσσάρων παιδιών; Η ελπίδα που δίνω στα άτεκνα ζευγάρια τα οποία επιχειρούν το ταξίδι της εξωσωματικής; Το δημόσιο ευχαριστώ στη σύζυγο μου Στέλλα για όσα πέρασε μέχρι να γίνουμε γονείς; Γιωργάκη σε άφησε αδιάφορο η σημαντική συνεργασία μου με τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη, η δουλειά μου αλλά και η προσωπική μου γνώμη για την ελληνική πραγματικότητα μέρος της οποίας είμαι κ εγώ; Τελικά είδα τι σε ενδιέφερε!

Εάν ο χώρος που έγινε το γύρισμα ήταν η βεράντα του σπιτιού μου…η “ψαγμενια”… και το αν γεννιούνται τρίδυμα με καθυστέρηση τριών ετών. ΑΝ δε γούσταρες να απασχολήσω τον πολύτιμο χρόνο της εκπομπής σου, γιατί με έψαξες

; Ε λοιπόν, έτσι για την ιστορία, τα δίδυμα μου ΝΑΙ είναι 3δυμα με καθυστέρηση 3 ετών και ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ είναι ο γιατρός μου ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΣ που ακόμα και το ευχαριστώ στον άνθρωπο αυτό, το έκοψες στο μοντάζ….

Όσο για την ειρωνεία σου, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο ούτε να στην επιστρέψω Γιωργάκη…το μόνο που μπορώ να κάνω είναι μόνο να σε συμβουλέψω και αυτό με πολύ αγάπη και συμπάθεια ….αφίππευσε Γιώργο μου….αφίππευσε!!!! Δεν είναι σωστό να μειδιάς με τους ανθρώπους που σου άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους (…και τώρα ψάξε τι σημαίνει “μειδιάς”…κ “αφίππευσε”…)»

Πάντως για την ιστορία, ο Γιώργος Λιάγκας, στον πρόλογο του βίντεο, δεν μιλάει ειρωνικά, ίσα ίσα που η Σάσα Σταμάτη που προλογίζει το τι θα δούμε, μιλά για τα τρίδυμα παιδιά του. 

Προφανώς, ο Λιάγκας δεν γνώριζε πως πρόκειται για τρίδυμα με διαφορά ετών, μιας και από την εξωσωματική που έκανε το ζευγάρι μετά τα δίδυμα που απέκτησε, χρησιμοποίησε κατεψυγμένα έμβρυα της πρώτης φοράς. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ