Άντζελα: Η Πάολα δεν είναι η νέα Δημητρίου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:20
4/3/2014

Άντζελα: "Η Πάολα δεν είναι η νέα Δημητρίου"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αφού έκανε δυναμικό comeback το τελευταίο διάστημα κι ενώ έχει επιβεβαιώσει ότι δέχθηκε πρόταση να βρίσκεται στην κρτική επιτροπή του Just The Two Of Us, η Άντζελα Δημητρίου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του Γιώργου και της Φαίης. 

Εκεί μεταξύ άλλων συζήτησαν για τους τραγουδιστές- πρώτα ονόματα γενικά, αλλά και με ποιους θα ήθελε η ίδια να συνεργαστεί.

Η Άντζελα, λοιπόν, θα ήθελε πολύ να συμπράξει στην πίστα με το Ρέμο και το Μαζωνάκη ή σε άλλο σχήμα με την Πάολα και τη Βίσση ή τη Βανδή.

Την τελευταία δήλωση ο Γιώργος Λιάγκας δεν την άφησε να πέσει κάτω και τη ρώτησε τη γνώμη της για την τραγουδίστρια που πουλάει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Πάνω που ετοιμαζόταν η Λαίδη του πενταγράμμου να της πλέξει το εγκώμιο, ο Λιάγκας είπε τη «λάθος» ατάκα και της ρώτησε εάν τη θεωρεί τη «νέα Δημητρίου».

«Όχι, Άντζελα Δημητρίου δεν είναι η Πάολα, όχι. Άντζελα Δημητρίου είναι μία», απάντησε η Λαίδη και του το ξέκοψε, δικαίως εδώ που τα λέμε.

Τι είναι η Πάολα για την Άντζελα; «Μια καθαρή, λαϊκή φωνή, έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και πολύ ωραία παρουσία. Αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος σήμερα», απάντησε η Άντζελα.

Ν.Ε. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ