Άντζελα Γκερέκου: Πώς κατάφερε να χάσει 83.000 ευρώ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:23
19/10/2016

Άντζελα Γκερέκου: Πώς κατάφερε να χάσει 83.000 ευρώ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια περίεργη υπόθεση που αφορά στο διαγωνισμό για ένα σπίτι στο Νέο Ψυχικό, έκανε την Άντζελα Γκερέκου να χάσει και το σπίτι και 83.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με την Espresso, η Γκερέκου είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό και είχε καταβάλει το ποσό το 1/10 της αξίας για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Ωστόσο άγνωστο γιατί δεν προχώρησε στην αγορά παρά το γεγονός ότι κέρδισε τον διαγωνισμό. Δεν κατέβαλε ως όφειλε το ποσό που έπρεπε να καταβάλει μέσασε 30 μέρες, όπως προβλέπει ο νόμος, δεν κατέβαλε στη συνέχεια τα χρήματα ούτε μετά από 14 μήνες και έτσι η υπόθεση κινήθηκε δικαστικά.

 

Χαστούκι» έριξε το Πρωτοδικείο της Αθήνας στην Άντζελα Γκερέκου, η οποία με αγωγή της διεκδικούσε περίπου 80.000 ευρώ από τον Δήμο Δημητσάνας και την Κοινότητα Ζάτουνας για διαμέρισμα στο Παλαιό Ψυχικό. Η κυρία Γκερέκου είχε πλειοδοτήσει για την αγορά του ακινήτου στο Παλαιό Ψυχικό, όμως στη συνέχεια ζήτησε επιστροφή χρημάτων...

Αν και η πρώην Υπουργός προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματα της προκαταβολής που κατέβαλε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για το σπίτι, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σε βάρος της, κι έτσι η Άντζελα Γκερέκου έχασε το ποσό των 83.000 ευρώ και φυσικά και το σπίτι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ