Ανωτερότητες: Ο Τόνι χαίρεται για τη σχέση της Έλενας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:25
1/7/2013

Ανωτερότητες: Ο Τόνι χαίρεται για τη σχέση της Έλενας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μαθήματα ανωτερότητας από έναν πρώην παραδίδει ο Τόνι Μαυρίδης ο οποίος ευχές μπορεί να μην έδωσε στην Έλενα Παπαρίζου, όμως δήλωσε ότι χαίρεται πολύ για τη νέα της σχέση!

Αμ τι είναι, η Χατζίδου να τής εύχεται... «χειρότερη να είναι η κάθε σου η μέρα»;

«Χαίρομαι πολύ! Τι είμαι; Η Χατζίδου να της εύχομαι “χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα”; Αλίμονο! Περάσαμε μαζί τόσα, ο καθένας μας έχει κάνει βήματα μπροστά. Ο κύκλος μου με την Έλενα έχει κλείσει» δήλωσε ο Τόνι για τη σχέση της Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη.

Αποκάλυψε επίσης ότι η απόφαση να χωρίσουν πάρθηκε από κοινού, ενώ υποστηρίζει ότι στόχος του ήταν να κάνει την πρώην αγαπημένη του.... number one.  «Για περίπου πέντε χρόνια, μόνο δουλεύαμε. Είχαμε πάει διακοπές μόνο δύο μέρες. Όταν όλη σου η ζωή γίνεται δουλειά... καταλαβαίνεις! Μετά ήρθε και η κατάθλιψη... Η Έλενα το άντεξε για ένα χρόνο, μετά, όταν άρχισα να συνέρχομαι, νομίζω πως το μετέδιδα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Δεν έπαθα ερωτική απογοήτευση. Απλώς έχασα τη συνήθειά μου. Όταν ξύπνησα μόνος στο σπίτι σκέφτηκα “και τώρα;”. Μεγάλο πράγμα η συνήθεια! Αυτός ήταν και ο λόγος που έβγαινα έξω συχνά – πυκνά. Άργησα να ωριμάσω, είναι αλήθεια. Πάντα φερόμουν σαν παιδί. Δεν με ενδιέφερε τίποτα, εκτός από την δουλειά μου και όλη αυτή η διαδικασία με προετοίμασε για τη νέα μου σχέση».

Ο Μαυριδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νυν αγαπημένη του, Ευαγγελία Καρταμπατζάκη, όπου παραδέχτηκε ότι στο πρόσωπό της βλέπει την μητέρα των παιδιών του!!!

 

Πηγή:  Espresso

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ