«Ανοιχτός πόλεμος» Καρανίκα - Down Town για τη Μενεγάκη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:27
7/10/2016

«Ανοιχτός πόλεμος» Καρανίκα - Down Town για τη Μενεγάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε σίριαλ με εκατέρωθεν βολές έχει μετατραπεί, η συνέντευξη του ειδκού συμβούλου του Πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town.

Στο τεύχος του Down Town που κυκλοφόρησε χθες, φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Νίκου Καρανίκα, στην οποία περιλαμβάνονταν και δηλώσεις για την Ελένη Μενεγάκη, γνωστή συμπάθεια του συμβούλου.

 

Λίγο μετά, ο Καρανίκας έκανε δηλώσεις, στις οποίες τόνιζε πως ουδέποτε έδωσε συνέντευξη προς δημοσίευση στο περιοδικό αλλά επρόκειτο για μια ιδιωτική κουβέντα και τόνισε:

«Το περιοδικό θεώρησε επαγγελματικό να δημοσιεύσει ως "συνέντευξη" μια συζήτηση για την οποία είχα εξαρχής και με απόλυτη σαφήνεια ξεκαθαρίσει ότι είναι ιδιωτική", αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του, τονίζοντας πως "επειδή αυτό είναι εκτός από αντιδεοντολογικό είναι και παράνομο, έχω ήδη ενημερώσει το περιοδικό αλλά και την συντάκτρια ότι σκοπεύω να κινηθώ δικαστικά».

"Αρκετά με τον κανιβαλισμό", κατέληγε η δήλωση του κ. Καρανίκα.

Κι εκεί, στο χορό των εντυπώσεων μπήκε και το Down Town και η διευθυντριά του Νάνσυ Ζαμπέτογλου. 

 

Η απάντηση του περιοδικού Down Town στο Νίκο Καρανίκα ήταν ιδιαιτέρως καυστική και ανέφερε τα εξής:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, κύριο Νίκο Καρανίκα, ότι όταν ένας δημοσιογράφος τηλεφωνεί σ ένα δημόσιο πρόσωπο αναφέροντας από την πρώτη στιγμή την δημοσιογραφική του ιδιότητα, το όνομα του και τον λόγο του τηλεφωνήματος και στη συνέχεια του θέτει ερωτήσεις, τότε οι απαντήσεις του δημοσίου προσώπου είναι σαφέστατα δημοσιογραφικά αξιοποιήσιμες, εκτός κι αν διευκρινίσει από την αρχή ότι πρόκειται για μια συζήτηση off the record.

Ο κύριος Καρανίκας γνώριζε πολύ καλά ότι οι απόψεις του για την Ελένη Μενεγάκη θα δημοσιευτούν στο περιοδικό Down Τown στο πλαίσιο ενός αφιερώματος για την παρουσιάστρια, μαζί με τις απόψεις επικοινωνιολόγων, συγγραφέων και δημοσιογράφων. Μάλιστα μας ζήτησε να μην αναφέρουμε όλα όσα είπε, πράγμα που θα ήταν έτσι κι αλλιώς αδύνατο, αφού η συνέντευξη με την δημοσιογράφο διήρκησε περισσότερα από 40 λεπτά.

Λυπούμαστε πολύ που η αγάπη του κυρίου Καρανίκα για την Ελένη Μενεγάκη του δημιούργησε πρόβλημα και πίεση - όπως χαρακτηριστικά μας είπε- "από τη συλλογικότητα του και την κυβέρνηση στην οποία ανήκει", αλλά έτσι είναι η αγάπη, θέλει θυσίες.

Θα χαρούμε πολύ να τον συναντήσουμε σε μια δικαστική αίθουσα. Εκεί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε ίσως και τις απόψεις του για άλλες παρουσιάστριες, όπως η κυρία Στεφανίδου, η κυρία Τσαπανίδου και η κυρία Κοσιώνη, τις οποίες δεν δημοσιεύσαμε στη συγκεκριμένο συνέντευξη.

Στον επίλογο της ανακοίνωσης του με τη φράση "φτάνει πια ο κανιβαλισμός" απαντάμε "φτάνει πια η σαχλαμάρα"».

 

Εν το μεταξύ και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απάντησε προσωπικά μέσω Facebook στον Καρανίκα! 

 

Κι έπεται και συνέχεια....

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ