Άνοιξαν την Επίδαυρο σε πασίγνωστη ηθοποιό για να παίξει Μήδεια μπροστά σε 10 φίλους για να της φύγει το απωθημένο! [Βίντεο] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:04
7/5/2019

Άνοιξαν την Επίδαυρο σε πασίγνωστη ηθοποιό για να παίξει Μήδεια μπροστά σε 10 φίλους για να της φύγει το απωθημένο! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αναμφίβολα το να παίξει κανείς στην Επίδαυρο αποτελεί απωθημένο για πολλούς ηθοποιούς, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ακούγεται απίστευτο αυτό που έκανε γνωστή κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου. 

Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν κατάφερε με το ταλέντο της να πατήσει τα ιερά αυτά χώματα και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο λόγος για την Άννα Φόνσου η οποία μιλώντας στο πρωινό έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη. 

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μαρίνος: Σε Γηροκομείο στη Γλυφάδα χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον! [Photo]

«Κάποτε έπαιξα την Κλυταιμνίστρα και έγραψαν ότι "μάθαμε από το Φεστιβάλ Αθηνών ότι θα παίξει η Άννα Φόνσου την Κλυταιμνίστρα και δεν είναι και Απόκριες". Με ενοχλούσε πάρα πολλά χρόνια που δεν είχα παίξει στην Επίδαυρο. Μέχρι που φώναξα φίλους μου χειμώνα και τους έπαιξα έναν μονόλογο και μου έφυγε. Πήγα μόνη μου με 10 φίλους. Την άνοιξαν και έπαιξα τη Μήδεια», αποκάλυψε η Άννα Φόνσου.

Δείτε το βίντεο: 

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ