Ανοίγει εστιατόριο στην Αμερική ο Δασκουλίδης; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:42
9/8/2013

Ανοίγει εστιατόριο στην Αμερική ο Δασκουλίδης;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αχ αυτή κρίση μέχρι και τους τραγουδιστές στέλνει στην ξενιτιά!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Πραγματικά είναι άγριο πράγμα είναι αυτή κρίση! Ο Γιώργος Δασκουλίδης ξεχνάει τις πίστες και τα τραγούδια και  όπως είδαμε στο star ετοιμάζεται να πάει στην Αμερική να ανοίξει εστιατόριο και μάλιστα στο κέντρο του Μανχάταν : «συζητήσαμε κάποιες δουλειές εκεί, γιατί έχει πάρα πολύ κόσμο και ό,τι και αν κάνεις γίνεται επιτυχία γιατί υπάρχει ανταπόκριση», ανέφερε.

«Το έχω σκεφτεί, το έχω συζητήσει, αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα 100 τοις 100», τόνισε ο Γιώργος Δασκουλίδης, μιλώντας στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Όπως είπε ο τραγουδιστής η ταβέρνα του θα «φέρνει» περισσότερο σε club restaurant, ενώ θα υπάρχουν και βραδιές με guest Έλληνες καλλιτέχνες, δύο φορές την εβδομάδα αφού και τις διασυνδέσεις τις έχει και μπορέι να το κάνει. 

«Δεν εύχομαι σε κανένα να φύγει από την πατρίδα του. Θέλω όλοι οι Έλληνες να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες καινοτομίες εδώ πέρα», κατέληξε ο ίδιος.

 

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ