Ανησυχία για την υγεία της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:56
26/2/2009

Ανησυχία για την υγεία της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Οπως οι περισσότεροι την περίοδο του χειμώνα, έτσι και η μεγάλη μας τραγουδίστρια Μαρινέλλα έπεσε «θύμα» μιας ίωσης, που είχε σαν αποτέλεσμα να την οδηγήσει για προληπτικές εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Οπως οι περισσότεροι την περίοδο του χειμώνα, έτσι και η μεγάλη μας τραγουδίστρια Μαρινέλλα έπεσε «θύμα» μιας ίωσης, που είχε σαν αποτέλεσμα να την οδηγήσει για προληπτικές εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Για περίπου τρεις ημέρες η τραγουδίστρια αισθανόταν μια ατονία, αλλά δεν είχε πυρετό για να ανησυχήσει ιδιαίτερα. Όταν όμως ήρθαν τα πρώτα δέκατα, θέλησε να κάνει εξετάσεις και να μην αρκεστεί σε απλά παυσίπονα. Έτσι, επισκέφτηκε τον προσωπικό της γιατρό σε γνωστή κλινική. Λίγο αργότερα και έπειτα από τηλεφωνική τους συνομιλία την επισκέφτηκε και η κόρη της Τζωρτζίνα για να της συμπαρασταθεί. Όπως αναφέραμε ήδη, ευτυχώς δεν είχε απολύτως τίποτα και 2-3 μέρες μετά ήταν πάλι έτοιμη να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στην πίστα, στο νυχτερινό κέντρο «Διογένης studio», όπου εμφανίζεται με τον επίσης μοναδικό Γιάννη Πάριο. Αυτό που δεν έγινε γνωστό και συγκίνησε ιδιαίτερα τη Μαρινέλλα ήταν η ανησυχία των θαυμαστών της. Της έκαναν εντύπωση οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση που έστελναν μέσω διάφορων blogs, αλλά και με e-mail στη δισκογραφική της εταιρεία. Κάποιοι μάλιστα τηλεφωνούσαν σχεδόν κάθε βράδυ στο «Διογένης studio» για να ενημερώνονται άμεσα και υπεύθυνα από τους ανθρώπους του κέντρου. Χρειάζεται άλλη απόδειξη για να πειστεί κανείς ότι ο κόσμος, όχι απλώς την αγαπάει, αλλά τη λατρεύει και νοιάζεται για αυτήν;

Όλοι ενημερωθήκαμε την περασμένη εβδομάδα για την επίσκεψη της αγαπημένης τραγουδίστριας σε γνωστή κλινική των βορείων προαστίων. Ευτυχώς, δεν είχε κάτι σοβαρό. Αυτό όμως που τη συγκίνησε πολύ είναι η αγάπη του κόσμου, αφού στο άκουσμα της παραπάνω είδησης πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν με κάθε τρόπο να μάθουν αν όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ