Άνιστον- Θερού: ένα βήμα πριν τον χωρισμό; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:30
7/1/2014

Άνιστον- Θερού: ένα βήμα πριν τον χωρισμό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Σύννεφα για το ζευγάρι!
Σύννεφα για το ζευγάρι!

Ένα βήμα πριν το χωρισμό φέρεται να είχε φτάσει πριν τις γιορτές το ζεύγος Άνιστον - Θερού σύμφωνα με δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν και όπως αναμεταδίσει το πρακτορείο Cover.

 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Άνιστον και ο αγαπημένος της Τζάστιν βρέθηκαν στις γιορτές στο Κάμπο του Μεξικό αλλά αντίθετα με ό,τι πιστεύαμε, οι διακοπές τούτες αποτέλεσαν δοκιμασία για τα δύο πιτσουνάκια αφού ή θα χώριζαν ή θα προχωρούσαν παρακάτω με τη σχέση τους.

Πηγή του περιοδικού ''Grazia'' αναφέρει πως η 44χρονη Άνιστον είχε απομακρυνθεί από τον Τζάστιν αφού και οι δύο δούλευαν σε άλλες περιοχές της χώρας. Τις ημέρες που πέρασαν στο Κάμπο, Άνιστον και Θερού είχα την ευκαιρία να έρθουν κοντά και να μιλήσουν για όλα εκείνα που τους απομάκρυναν τους τελευταίους μήνες.

''Το Κάμπο τους έκανε να ξεπεράσουν την κρίση και να βρουν τρόπο να επανασυνδεθούν. Και οι δύο συμφώνησαν πως είναι σημαντικό να προσπαθήσουν για τη σχέση αυτή και να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία'', τόνισε πηγή του βρετανικού περιοδικού.


Και παρόλο που οι φωτογραφίες του ζευγαριού από το Κάμπο τους έδειχναν πανευτυχείς, πηγή του περιοδικού τονίζει πως ο δεσμός τους ακόμα περνά κρίση, και οι δύο πηγαίνουν σε θεραπευτή σχέσεων ενώ η Άνιστον οφείλει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για να δώσει μια σωστή ευκαιρί στο δεσμό της με τον αρραβωνιαστικό της Θερού.

Άτομο του περιβάλλοντος της Τζεν τόνισε πως τόσο η ίδια όσο και ο Θερού παραδέχτηκαν πως μια σχέση από απόσταση δεν θα έχει αίσιο τέλος αφού και οι δυο μισούν να είναι μακρυά ο ένας από τον άλλο.

Πάντως, σε άλλο περιοδικό αναφέρεται πως οι φήμες δεν ευσταθούν αφού Θερού και Άνιστον είναι ευτυχισμένοι μαζί ακόμα και τώρα που οι δουλειές τους τους κρατούν μακρυά:

''Είναι ηθοποιοί κι έχουν συνηθίσει την απόσταση. Μιλούν στο Skype και στέλνουν μηνύματα τουλάχιστον 20 φορές τη μέρα και ο Τζάστιν ολοκληρώνει όλα τα sms με τη φράση 'Σ'αγαπώ'!
 

 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ