Ανατριχιαστικό! Φωτογράφισαν την Αλίκη μόλις είχε ξεψυχήσει! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:15
18/7/2016

Ανατριχιαστικό! Φωτογράφισαν την Αλίκη μόλις είχε ξεψυχήσει!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν είκοσι χρόνια στις 23 Ιουλίου του 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη αφήνει την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο μετά από μια σύντομη κι άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της είχε βυθίσει στο πένθος το πανελλήνιο αφού ήταν η λατρεμένη σταρ του κοινού, το οποίο ακόμα και σήμερα θέλει να μαθαίνει πράγματα για εκίνη.

 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Freddo, ο αδερφός της εθνικής μας σταρ, Τάκης Βουγιουκλάκης αποκαλύπτει πως λίγα λεπτά μετά τον θάνατό της, τα αδέρφια της έδωσαν ειδική άδεια στον φωτογράφο Κλεισθένη, ο οποίος φωτογράφιζε την Αλίκη σε όλη της τη ζωή να τη φωτογραφίσει και στο νεκροκρέβατο υπό έναν όρο:

«Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη».

 

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες όντως δε δημοσιεύτηκαν ποτέ και βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου, ενώ ο γιος του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να τις δούμε ποτέ:

«Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ