Αναστάτωσε το Γκάζι | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:54
12/3/2009

Αναστάτωσε το Γκάζι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ένα μπριγιάν από το πανάκριβο δαχτυλίδι της, δώρο του αγαπημένου της Αλέξη Λούβαρη, σύμφωνα με πληροφορίες, παραλίγο να χάσει πριν από λίγες μέρες η Χρυσάνθη Ντάφλα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ

Ένα μπριγιάν από το πανάκριβο δαχτυλίδι της, δώρο του αγαπημένου της Αλέξη Λούβαρη, σύμφωνα με πληροφορίες, παραλίγο να χάσει πριν από λίγες μέρες η Χρυσάνθη Ντάφλα. Το μοντέλο, μάλιστα, μόλις αντιλήφθηκε ότι έλειπε η πολύτιμη πέτρα από το δαχτυλίδι, αναστάτωσε γνωστό club-restaurant στο Γκάζι μέχρι να το βρει. Το μοντέλο είχε αποφασίσει εκείνο το βράδυ να βγει για διασκέδαση στο Γκάζι. Συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Αλέξη Λούβαρη, επισκέφθηκε γνωστό club-restaurant της περιοχής. Έδειχναν και οι δύο ιδιαίτερα ευδιάθετοι και να απολαμβάνουν τη βραδιά. Η πολύ καλή διάθεση, όμως, δεν άργησε να χαλάσει, καθώς φτάνοντας στο μαγαζί το μοντέλο αντιλήφθηκε ότι έλειπε ένα μπριγιάν από το πανάκριβο δαχτυλίδι της, το οποίο, όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια, της είχε κάνει δώρο ο Αλέξης. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν η Χρυσάνθη διαπίστωσε ότι είχε χάσει το μπριγιάν, αναστατώθηκε και στη συνέχεια αναστάτωσε και τους υπεύθυνους του μαγαζιού προκειμένου να το βρουν. Μάλιστα, όπως μας διηγήθηκαν άνθρωποι που διασκέδαζαν στο συγκεκριμένο μαγαζί εκείνο το βράδυ, όλο το προσωπικό ανταποκρίθηκε στην έκκλησή της και αμέσως όλοι μαζί άρχισαν να ερευνούν το χώρο εξονυχιστικά για να βρουν την πολύτιμη πέτρα.

Τελικά, η πέτρα βρέθηκε από ένα από τα άτομα του προσωπικού πολύ κοντά στο τραπέζι που καθόταν το μοντέλο. Έτσι, η Χρυσάνθη ηρέμησε και ευχαρίστησε το προσωπικό για το ενδιαφέρον και τη βοήθειά τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ