Ανάσταση στο νοσοκομείο έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου-Τι συνέβη; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:36
19/4/2020

Ανάσταση στο νοσοκομείο έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου-Τι συνέβη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί για όλους μας το χτεσινό βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου να ήταν πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια όμως για τη Σίσσυ Χρηστίδου ήταν πρωτόγνωρο. 

Η παρουσιάστρια του "Έλα Χαμογέλα" έστειλε τις ευχές τις μέσω instagram από ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα.

"Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμένα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σένα..."

"Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν σπίτι. Όχι διακοπές. Σπίτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπίτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπίτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα. Καλήμερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη" έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ισως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα... Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπιτι. Όχι διακοπές. Σπιτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπιτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπιτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ουτε τα μαθήματα που πήρα. Καλημερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη. ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou) στις 18 Απρ, 2020 στις 10:49 μμ PDT

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ