Ανανιάδης - Γαζή: Ο έντονος καυγάς που οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα! Τι συνέβη; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:08
11/7/2018

Ανανιάδης - Γαζή: Ο έντονος καυγάς που οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα! Τι συνέβη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας κατέληξαν ο Άνθιμος Ανανιάδης και η σύζυγός του Μαρία-Νεφέλη Γαζή μετά από έντονο καβγά που έλαβε χώρα στο σπίτι τους στου Ψυρρή. 

Το ζεύγος κατέληξε στον εισαγγελέα ενώ υπεβλήθη μήνυση και από τις δύο πλευρές για ενδοοικογενειακή βία. Στο περιστατικό αναφέρθηκε εκτενώς ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην πρωινή εκπομπή του Star. 

«Να σας πω ακριβώς τις δικές μου πληροφορίες…Το ζευγάρι ήταν μαζί με τον πιτσιρικά και το σκυλάκι τους. Βρίσκονταν στο σπίτι του Άνθιμου Ανανιάδη στην Αθήνα. Υπήρξε λεκτικός διαπληκτισμός. Κάλεσαν και οι δύο για τους δικούς τους λόγους την αστυνομία. Δεν ξέρω ποιο τηλεφώνημα ήταν εκείνο που έκανε το περιπολικό να φτάσει στο σπίτι. Επιβιβάστηκαν στο περιπολικό μαζί με τον μπέμπη και τον σκύλο και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Ταυτόχρονα η Μαρία Νεφέλη κάλεσε τους γονείς της να πάνε εκεί και ο Άνθιμος ειδοποίησε κι εκείνος τη μητέρα του. Όσο βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα, έφτασαν και οι γονείς. Αλληλομηνύθηκαν για εξύβριση...»

Όλα όσα ειπώθηκαν στη «Φωλιά των κου κου» στο βίντεο που ακολουθεί: 

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξεδόθη από το γραφείο του  Άνθιμου Ανανιάδη:

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια.

Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιου του  και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με  αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό  για την ευτυχία και την προστασία του

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση

Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη».

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ