Αναδιώτης: Ο Τόμας είναι καλύτερα απο όπου είμαι εγώ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:01
26/7/2013

Αναδιώτης: "Ο Τόμας είναι καλύτερα απο όπου είμαι εγώ"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O συμπρωταγωνιστής του Τόμας άνοιξε την καρδιά του πρώτη φορά και μίλησε για τον χαμό του φίλου του Τόμας Πρωτόπαππα και το τραγικό του δυστύχημα στο Λοιπόν.

Στην αρχή το σοκ ήταν πολύ μεγάλο: «Οι πρώτες μου πληροφορίες ήταν από το τηλέφωνο και δεν πίστεψα κανέναν. Παράτησα ότι έκανα εκείνη τη στιγμή και έτρεξα για να το διαπιστώσω ο ίδιος. Ήταν η μητέρα του εκεί και μου το επιβεβαίωσε. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή», είπε και πώς να μην ήταν δύσκολη άραγε. Από την μια ο φίλος του στην εντατική και η σύζυγος του έγκυος και προσπαθούσε να το περάσει μόνος όλο αυτό για να μην την στεναχωρεί.


«Προσπαθούσα να το αντιμετωπίσω όσο το δυνατό πιο χαλαρά, προκειμένου να προστατέψω τη Βασιλική που είναι έγκυος, γιατί τον είχε γνωρίσει, είχαμε κάνει πολύ παρέα. Πόνεσα μέσα μου και δεν το έδειξα, γιατί ήμουν σε περίεργη φάση, αν ήμουν μόνος μου θα το πέρναγα  πολύ χειρότερα. Ήταν φίλος μου και από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, χωρίς πονηριά, με όλα τα καλά του κόσμου. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναπαύεται, αυτό με ηρεμεί. Στεναχωριέμαι πολύ για τους γονείς του και τους δικούς του ανθρώπους. Για μένα είναι κάπου καλύτερα από όπου είμαι εγώ αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρο», είπε.

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ