Αναβάλλεται η νέα ταινία του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:43
30/12/2009

Αναβάλλεται η νέα ταινία του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Επειτα από αρκετές καθυστερήσεις στην έναρξη των γυρισμάτων και την αλλαγή σκηνοθέτη τελικά αναβάλλεται επ’ αόριστον η νέα ταινία του Σάκη Ρουβά «Απλά ερωτευμένος».

Επειτα από αρκετές καθυστερήσεις στην έναρξη των γυρισμάτων και την αλλαγή σκηνοθέτη τελικά αναβάλλεται επ’ αόριστον η νέα ταινία του Σάκη Ρουβά «Απλά ερωτευμένος».

Φήμες ήθελαν το γνωστό τραγουδιστή να διαλύει τη συνεργασία του με τη Δήμητρα Ματσούκα, η οποία θα κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, επειδή δεν ταίριαξε η «χημεία» τους στις ερωτικές σκηνές. Κάποιοι άλλοι βιάστηκαν να γράψουν ότι η ζήλια της συντρόφου του Κάτιας Ζυγούλη ήταν η αφορμή. Σύμφωνα πάντως με τους ανθρώπους της εταιρείας παραγωγής, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν προσωπική επιλογή του Σάκη και το σίγουρο είναι ότι πριν την προτείνει για τον πρώτο γυναικείο ρόλο προφανώς θα είχε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

Έτσι, η εξήγηση που δίνουν είναι ότι τα γυρίσματα της ταινίας ήταν να ξεκινήσουν το Νοέμβριο, αναβλήθηκαν και ορίστηκε νέα ημερομηνία μέσα στο Δεκέμβριο.

Λόγω όμως των πολλών υποχρεώσεων, όχι μόνο του Ρουβά, αλλά και άλλων ηθοποιών που στο μεταξύ είχαν ξεκινήσει άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, ήταν αδύνατο να ξεκινήσουν. Όπως ήδη θα ξέρετε, είχαμε αλλαγή και στο σκηνοθέτη. Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ο Χρήστος Δήμας, την ταινία τελικά θα σκηνοθετήσει ο Βασίλης Τσελεμέγκος. Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας επιβεβαίωσε ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα αντικατάστασης της Ματσούκα.

Όταν, πάλι, του ζητήσαμε να μας πει πότε υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η απάντηση που πήραμε ήταν: «Δεν μπορώ να σας το πω αυτή τη στιγμή, ίσως και την άνοιξη».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ