Αμοιβή-ρεκόρ στο «Παρά πέντε» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:32
8/11/2007

Αμοιβή-ρεκόρ στο «Παρά πέντε»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η ομάδα του «Παρά πέντε» συνεχίζει να εξαργυρώνει το θρίαμβό της. Ένα ολόκληρο εκατομμύριο ευρώ φημολογείται πως είναι το ποσό που έπεσε πάνω στο τραπέζι για χάρη των πρωταγωνιστών της πιο πετυχημένης σειράς των τελευταίων χρόνων στην ελληνική τηλεόραση.

Η ομάδα του «Παρά πέντε» συνεχίζει να εξαργυρώνει το θρίαμβό της. Ένα ολόκληρο εκατομμύριο ευρώ φημολογείται πως είναι το ποσό που έπεσε πάνω στο τραπέζι για χάρη των πρωταγωνιστών της πιο πετυχημένης σειράς των τελευταίων χρόνων στην ελληνική τηλεόραση.

Οχι, δεν άλλαξαν κανάλι, ούτε πρωταγωνιστούν σε νέο επεισόδιο, αλλά ούτε και κέρδισαν το λαχείο... Μάλλον κάτι καλύτερο από τζακ ποτ τους προέκυψε, μιας και έγιναν πλουσιότεροι πρωταγωνιστώντας αυτήν τη φορά σε μια διαφήμιση.

Γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στη διαφημιστική της εκστρατεία πόνταρε στο «Παρά πέντε». Οι άνθρωποι της εταιρείας που είναι επιφορτισμένοι με την προώθησή της στην ελληνική αγορά επέλεξαν τη βασική πεντάδα του «Παρά πέντε», που εξακολουθεί να χτυπάει τρελά νούμερα τηλεθέασης ακόμη και στην επανάληψη, για να παρουσιάσουν ένα νέο προϊόν της. Ένα σποτάκι, λοιπόν, μόλις ενός λεπτού επιχειρεί να δώσει το στίγμα της εταιρείας στην ελληνική αγορά μέσω των ηρώων της δημοφιλούς σειράς του Mega. Έμπειρος παράγοντας της διαφημιστικής αγοράς που γνωρίζει πολύ καλά όλο το παρασκήνιο μας αποκάλυψε πως το ποσό που ακούγεται ότι δαπανήθηκε για τη διαφήμιση αυτή αντιστοιχεί στο σύνολο των αμοιβών που έλαβαν οι πρωταγωνιστές του σποτ. Καθένας από τους συντελεστές της σειράς, όπως φημολογείται, για να συμμετάσχει στο νέο διαφημιστικό της εταιρείας, εισέπραξε ποσό που προσεγγίζει τα 100.000 ευρώ. Και μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης, ως ο ιθύνων νους του σίριαλ αλλά και κεντρικός σταρ του συγκεκριμένου σποτ, σύμφωνα με ανθρώπους του χώρου που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, έγινε πλουσιότερος κατά 500.000 ευρώ. Αν υπολογίσουμε, λοιπόν, και άλλες 100.000 χιλιάδες που αντιστοιχούν στο συνολικό κόστος για την παραγωγή του διαφημιστικού, τότε το ποσό, σύμφωνα με όσα μας είπε άνθρωπος που θεωρείται μετρ των δημοσίων σχέσεων στη χώρα μας, έφτασε στο νούμερο-ρεκόρ του 1.000.000 ευρώ. Μετά την ξέφρενη πορεία από πλευράς τηλεθέασης της σειράς και με δεδομένη τη φετινή τρελή κούρσα που κάνει η εβδομαδιαία επανάληψη του «Παρά πέντε» από το Mega, να λοιπόν που έρχεται άλλο ένα ρεκόρ να συνδεθεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τους συνεργάτες του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ