Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η ανάρτηση για τις φωτιές που συγκλονίζει | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:30
25/7/2018

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η ανάρτηση για τις φωτιές που συγκλονίζει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στον απόηχο της χθεσινής τραγωδίας μένουμε για λίγο σε μια ανάρτηση που έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια και έχει γίνει viral για το μήνυμα που στέλνει.

Με αφορμή τη χθεσινή "μαύρη" μέρα για την Ελλάδα, γράφτηκαν πάρα πολλά. Ιδιαίτερα στα social media. Γέμισαν τα timelines με εικόνες καταστροφής, σπαραγμό, αλλά και με συγκονιστικά μηνύματα αλληλεγγύης και ενδιαφέροντος.

Από όλα αυτά, ξεχωρίσαμε την ανάρτηση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, η οποία άγγιξε το τραγικό αυτό συμβάν με έντονο συναίσθημα και προβληματισμό που δίνει τροφή για πολλή σκέψη. Και... πράξη!

 


Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι σε μια νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η χώρα ,κάηκε η ηθική μας ,απανθρακώθηκε η ψυχή μας. Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν) Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες που βλέπουμε κάθε χρόνο...(θα τις ξεχάσουμε).Σημασία έχει να αλλάξουμε Εμεις -ξέρετε... τα τσιγάρα ,τα BBQ, οι οξυγονοκολησεις ,τα χόρτα που αφήνουμε ...η απληστία συμφερόντων . Ολα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτόπυρπολείται σε όλα....
Απανθρακώθηκε το μυαλό μας και η ηθική .Αυτή την ευλογημένη ΧΩΡΑ την αφήσαμε απροστάτευτη απο όλους ... κάτοικους και ξένους .Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων -εφοδίων - υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων τι κι αν φωνάζουν ολα SOS ..ΟΛΑ παραμένουν «ανύπαρκτα» .Η όμορφη Ελλάδα όμορφα καίγεται και πνίγεται .Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση. Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θελουμε που να μιλούν ...Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος ,τον δημιουργούμε μόνοι μας .Χώρα μου αγαπημένη , συνάνθρωποι μου συγνώμη ...συλλυπητήρια . Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει .

 

Διάβασε επίσης: Ανάμεσα στους αγνοούμενους από τη φονική πυρκαγιά και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη

 

 

Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι σε μια νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η χώρα ,κάηκε η ηθική μας ,απανθρακώθηκε η ψυχή μας. Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν) Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες που βλέπουμε κάθε χρόνο...(θα τις ξεχάσουμε).Σημασία έχει να αλλάξουμε Εμεις -ξέρετε... τα τσιγάρα ,τα BBQ, οι οξυγονοκολησεις ,τα χόρτα που αφήνουμε ...η απληστία συμφερόντων . Ολα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτόπυρπολείται σε όλα.... Απανθρακώθηκε το μυαλό μας και η ηθική .Αυτή την ευλογημένη ΧΩΡΑ την αφήσαμε απροστάτευτη απο όλους ... κάτοικους και ξένους .Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων -εφοδίων - υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων τι κι αν φωνάζουν ολα SOS ..ΟΛΑ παραμένουν «ανύπαρκτα» .Η όμορφη Ελλάδα όμορφα καίγεται και πνίγεται .Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση. Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θελουμε που να μιλούν ...Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος ,τον δημιουργούμε μόνοι μας .Χώρα μου αγαπημένη , συνάνθρωποι μου συγνώμη ...συλλυπητήρια . Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει . ///—photo @abbi.aaa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ