Αλεξιάδου: Έχασε και την αδελφή της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:50
26/6/2015

Αλεξιάδου: Έχασε και την αδελφή της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας νέος θάνατος «χτύπησε» την οικογένεια της Βέφας Αλεξιάδου, αφού πριν πέντε μέρες έφυγε από τη ζωή η αδελφή της. 

Η αδελφή της γνωστής μαγείρισσας ζούσε στην Αθήνα κι εδώ και 1,5 χρόνο περίπου έπασχε από γεροντική άνοια. Η Βέφα και η υπόλοιπη οικογένεια είναι ήρεμοι καθώς η αδερφή της έφυγε από τη ζωή "πλήρης ημερών", όπως η ίδια εξηγεί.

 

 

Άλλωστε, επιθυμία της είναι να γίνει σεβαστή η οικογένεια της αδερφής της και το πένθος που βιώνουν, καθώς και να μη συσχετισθεί η απώλεια της αδελφής της με τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τους τελευταίους μήνες τη δική της ζωή με την απώλεια των δύο παιδιών της Αλεξίας και Άντζη.

 

"Πέθανε, ισχύει, αλλά δεν μπορώ και δεν αντέχω να αρχίζουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν έχει καμία σχέση η αδερφή μου με τα γεγονότα που συνέβησαν σε εμένα. Εκείνα ήταν τραγικά. Αυτό ήταν κάτι που ήταν η φυσιολογική πορεία ενός ανθρώπου που φεύγει στην ώρα του. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό. Θέλω να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια της που έχει το πένθος της και το βιώνει με ηρεμία", δηλώνει η Αλεξιάδου.

 

Και πρόσθεσε:

"Είμαι τόσο ήρεμη που έφυγε η αδερφή μου γιατί ησύχασε. 1,5 χρόνο τώρα είχε γεροντική άνοια. Ούτε με γνώριζε καλά καλά κάθε φορά που περνούσα και την έβλεπα όταν ήμουν στην Αθήνα. Έφυγε στην ώρα της, στα 81 της χρόνια, πλήρης ημερών που λένε. Έζησε μια καλή ζωή, έκανε δύο κορίτσια πολύ καλά και είχε και δύο εγγονές, πήγε ταξίδια κι έφυγε έναν χρόνο αφού έχασε τον άνδρα της".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ