Ακόμη στην Εντατική ο Κώστας Βουτσάς - Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:02
21/2/2020

Ακόμη στην Εντατική ο Κώστας Βουτσάς - Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο Κώστας Βουτσάς με τη σύζυγο του, Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους, Φοίβο, σε πρόσφατες χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.
<p>Ο Κώστας Βουτσάς με τη σύζυγο του, Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους, Φοίβο, σε πρόσφατες χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.</p>

Σταθερή αλλά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση του "αιώνιου έφηβου" του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου

Δύσκολες ώρες για δυο από τα πιο αγαπημένα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, τα οποία, μάλιστα υπήρξαν αγαπημένο On Screen ζευγάρι ουκ ολίγες φορές.

Η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική εδώ και μέρες και, όπως έγινε γνωστό σήμερα πρόκειται να χειρουργηθεί για αφαίρεση χολής ενώ ο Κώστας Βουτσάς παραμένει στο νοσοκομείο εδώ και 15 ημέρες.

80 ετών η Μάρθα Καραγιάννη, 88 ο Κώστας Βουτσάς, για την ιστορία.

Ο αγαπημένος, αειθαλής πρωταγωνιστής υποβλήθηκε σε τραχειοστομία, όμως μαθαίνουμε και η κατάσταση της υγείας του έχει ως εξής.

 

Ιδού τι γράφει το ιατρικό ανακοινωθέν όπως δόθηκε στη δημοσιοτητα πριν από λίγο.

Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν."ΑΤΤΙΚΟΝ" την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας. Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη.

 

Περαστικά και στους δύο! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ