Ακόμη ένας μήνας ελευθερίας για τον Τσάρλι Σιν | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:56
8/6/2010

Ακόμη ένας μήνας ελευθερίας για τον Τσάρλι Σιν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αναβλήθηκε για έναν μήνα ακόμη η δίκη του Τσάρλι Σιν
Αναβλήθηκε για έναν μήνα ακόμη η δίκη του Τσάρλι Σιν
Τυχερός -στην ατυχία του- ο 44χρονος ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται ότι την ημέρα των Χριστουγέννων επιτέθηκε στη γυναίκα του με σκοπό να τη σκοτώσει. Η προγραμματισμένη για χθες δίκη του αναβλήθηκε ύστερα από αίτημα των κατηγόρων.Τυχερός -στην ατυχία του- ο 44χρονος ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται ότι την ημέρα των Χριστουγέννων επιτέθηκε στη γυναίκα του με σκοπό να τη σκοτώσει. Η προγραμματισμένη για χθες δίκη του αναβλήθηκε ύστερα από αίτημα των κατηγόρων.

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) είχε καταλήξει σε συμφωνία με την κατηγορούσα αρχή, σύμφωνα με την οποία η ποινή φυλάκισης -με ειδικούς όρους- που του είχε επιβληθεί θα ξεκινούσε σήμερα.

Όμως, μια απρόσμενη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής του "αγόρασε" λίγη ελευθερία ακόμη. Οι δικηγόροι της άλλης πλευράς, υποστήριξαν ότι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να συμπληρώσουν όλες της λεπτομέρειες που αφορούν την υπόθεση της μεταξύ τους συμφωνίας, χωρίς όμως να δίνουν παραπάνω πληροφορίες.

Η διαδικασία διακόπηκε και η δίκη επαναπρογραμματίστηκε για τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα για τις 12 Ιουλίου.

Το ζεύγος Σιν σε παλιέςκαλές στιγμές.
Το ζεύγος Σιν σε παλιές καλές στιγμές.

Ο Σιν κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του, Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) στο σπίτι τους στο Άσπεν, όπου περνούσαν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους μαζί με τα δίδυμα μωράκια τους. Εκείνος δήλωσε, βέβαια, στην αστυνομία ότι απλά διαπληκτίστηκαν και αρνήθηκε ότι απείλησε να τη σκοτώσει.

Η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης κατέληξε πρόσφατα με τον γνωστό για τον βίαιο χαρακτήρα του ηθοποιό να έχει καταδικαστεί σε 30 μέρες φυλάκισης, όχι όμως όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. Τον μήνα της τιμωρίας του, ο Σιν θα μένει πίσω από τα σίδερα μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αντίθετα, την ημέρα θα αναλαμβάνει ρόλο δασκάλου σε μαθητευόμενους ηθοποιούς σε έναν τοπικό θεατρικό θίασο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ