Άγριες Μέλισσες - Bίκυ Διαμαντοπούλου: «Η Σοφούλα νιώθει ότι του Άγγελου του έχει δημιουργήσει μόνο προβλήματα η ύπαρξη της!» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:17
15/4/2021

Άγριες Μέλισσες - Bίκυ Διαμαντοπούλου: «Η Σοφούλα νιώθει ότι του Άγγελου του έχει δημιουργήσει μόνο προβλήματα η ύπαρξη της!»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο τρόπος με τον οποίο η Σοφούλα θα αντιμετωπίσει την συνειδητή επιλογή του Άγγελου να προχωρήσει στην προσωπική ζωή του, αλλά και η απόφαση της να πάει, όπως τονίζει, σε ένα μέρος που θα της προσφέρει ηρεμία παίρνοντας χρόνο για τον εαυτό της.

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου μιλά στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα για τα στοιχεία που εξερεύνησε και αγάπησε στην ηρωίδα που υποδύεται στις «Άγριες μέλισσες»

Την δεδομένη στιγμή πρέπει να βρει την δύναμη να συμπαθήσει τον εαυτό της ξανά. Να τον εμπιστευτεί και να του φερθεί με αγάπη. Αν δεν καταφέρει να το κάνει αυτό δύσκολα θα ενδιαφερθεί να προχωρήσει στην ερωτική της ζωή. Πάντα υπάρχει αγάπη και σεβασμός προς τον Άγγελο.

Τι έχεις αγαπήσει στον χαρακτήρα της Σοφούλας; 

Είναι ένα πλάσμα με ισχυρή προσωπικότητα παρά το νεαρό της ηλικίας της. Έχει θάρρος και θράσος που αυτό ακόμα και αν την οδηγεί σε περίεργους δρόμους στο τέλος το χρησιμοποιεί με αγνές προθέσεις. Επίσης λατρεύω την παιδικότητα που προσπαθεί να κρύψει αλλά σε στιγμές καίριες κυριαρχεί.

-Θεωρείς ότι της λείπει η αγάπη και το ρωτώ υπό την έννοια του ότι άφησε δύο φορές τον Άγγελο επιλέγοντας τελικά έναν χαρακτήρα σαν τον Βόσκαρη στη ζωή της. Αντιλαμβάνεται πια το λάθος της; 

Δεν το βλέπω ως λάθος. Δεν είναι λάθος να μην ξέρεις  τι θες, δεν είναι λάθος να ακούς τα ένστικτα σου. Λάθος είναι να τα εκμεταλλεύονται. Η σχέση της με τον Άγγελο δεν πρόλαβε να ωριμάσει γιατί και η ίδια ακόμη είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν πιστεύω ότι της λείπει η αγάπη. Η οικογένεια της είναι πάντα δίπλα της. Της λείπουν όλα όσα ένα νέο παιδί έχει ανάγκη να ζήσει αλλά η κοινωνία τα ορίζει ως λάθη. Και αυτός είναι ο λόγος που αντιδράει έντονα και οι δράσεις της είναι ‘’’της στιγμής’’

-Ο Άγγελος ουσιαστικά την έσωσε από τα χέρια του Βόσκαρη και εκείνη καταδίκασε τον άνδρα της καταγγέλλοντας στο δικαστήριο τη βίαιη συμπεριφορά του. Να θεωρήσω ότι τη δεδομένη στιγμή τρέφει συναισθήματα για τον Άγγελο; 

Την δεδομένη στιγμή πρέπει να βρει την δύναμη να συμπαθήσει τον εαυτό της ξανά. Να τον εμπιστευτεί και να του φερθεί με αγάπη. Αν δεν καταφέρει να το κάνει αυτό δύσκολα θα ενδιαφερθεί να προχωρήσει στην ερωτική της ζωή. Πάντα υπάρχει αγάπη και σεβασμός προς τον Άγγελο.

 

- Πώς θα αντιδράσει στην προσπάθεια εκείνου να προχωρήσει στη ζωή του με μία άλλη γυναίκα; 

Θα το σεβαστεί. Θα την ενοχλήσει αλλά θα το σεβαστεί. Ξέρει ότι τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση, ότι έχει περάσει δύσκολα για χάρη της. Θέλει να είναι χαρούμενος και ήρεμος γιατί το αξίζει. Νιώθει για την ώρα ότι του έχει δημιουργήσει μόνο προβλήματα  η ύπαρξη της.


- Θα εγκαταλείψει προς το παρόν τη σκέψη του να πάει σε μοναστήρι; 

Η Σοφούλα όταν βάζει κάτι στο μυαλό της το κάνει. Θα πάει σε ένα μέρος που θα της προσφέρει ηρεμία. Δεν γνωρίζω αν θα μείνει εκεί αλλά σίγουρα ο χρόνος που θα πάρει για τον εαυτό της μόνο καλό θα της κάνει.

- Πώς θα ήθελες να εξελιχθεί η πορεία της ηρωίδας σου; 

Για αρχή να καταφέρει να ζει με τις αναμνήσεις της χωρίς αυτές να την ορίζουν. Να βγει δυνατή από όλη αυτή την ιστορία και να το χρησιμοποιήσει υπέρ της. Να μην χάσει το δυναμικό κορίτσι που έχει μέσα της από φόβο. Να συνεχίζει κόντρα στα στερεότυπα που θέλουν την γυναίκα ήσυχη και γιατί όχι να καταφέρει να ζήσει έναν έρωτα σαν αυτούς που διαβάζει στα μυθιστορήματα.

-Τι κρατάς εσύ από την συμμετοχή σου στη σειρά;

Τα πάντα. Έχω μεγάλη χαρά για αυτή την δουλειά και προσπαθώ κάθε μέρα να την χαίρομαι, να μαθαίνω και να πειραματίζομαι. Γνωρίζω ότι τώρα δημιουργώ αναμνήσεις που θα με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον.

- Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που έχεις κάνει μέχρι στιγμής; 

Όλες έχουν την δίκη τους δυσκολία. Ωστόσο η κατάθεση μετά τον ξυλοδαρμό έχει για μένα ξεχωριστή θέση. Ήταν από τις σκηνές που από γραφής με μετακινούσαν ψυχικα. Είχα ιδιαίτερη αγωνία να την δω να ζωντανεύει.

Αλλάζω θέμα. Η μητέρα σου είναι νοσηλεύτρια. Φοβήθηκες για την υγεία της αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά της πανδημίας; 

Σίγουρα είχα και έχω αυτό το άγχος. Για όλους τους αγαπημένους μου. Ωστόσο είναι σε αρκετά προστατευμένο περιβάλλον και προσέχει.  

-Αλήθεια πόσο διαφοροποίησε ο covid τη ζωή σου;

Έχω καιρό να δω αγαπημένους μου ανθρώπους, να τους αγκαλιάσω, να γνωρίσω καινούριους μελλοντικά αγαπημένους, να επισκεφτώ γνώριμα και άγνωστα τοπία, να μην φοβάμαι. Αυτό αλλάζει ποιοτικά την ζωή όλων μας. Πάντα  προέχει η σωματική  υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται σε κίνδυνο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ψυχική υγεία. Ελπίζω να θυμηθούμε σύντομα πως ήταν η ζωή πριν,  γιατί πολύ μας έχει λείψει.

- Κλείνοντας θα είσαι στον επόμενο κύκλο της σειράς;

Δεν υπάρχει προς το παρών ενημέρωση για τρίτο κύκλο. Περιμένω και εγώ επίσημες ανακοινώσεις.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ