Αγνώριστος σήμερα ο Γιάννης Λουκάκος [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:55
9/6/2016

Αγνώριστος σήμερα ο Γιάννης Λουκάκος [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Master chef και μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο είχαν "κάψει" καρδιές. Ο λόγος για τον Γιάννη Λουκάκο. 

Ο γνωστός chef τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του, απέχοντας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, σε αντίθεση με τον σκαμρούστο, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε τηλεαστέρα. 

Επίσης, ο Λουκάκος τα τελευταία χρόνια σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και πιο σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Γι αυτό και όταν τον είδαμε στο The 2 Nihgt show, του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ξαφνιαστήκαμε με την αλλαγή στην εμφάνιση του.

 

Ο γνωστός σεφ βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, εξήγησε για ποιο λόγο δεν θα πήγαινε να μαγειρέψει σε πρωινή εκπομπή.

 

«Δεν θα πήγαινα σε πρωινό για να κάνω μαγειρική, θα το θεωρούσα πισωγύρισμα σε σχέση με αυτά που έχω ήδη κάνει και από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο ευρηματικός γιατί όταν κάνω τη δουλειά μου θέλω να την κάνω σωστά. Κι επίσης μου φαντάζει εξουθενωτικό όλο αυτό. Επίσης δεν μου αρέσει να λειτουργώ για κάτι που είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για μένα, να το βάζω σε καλούπια, ότι πρέπει να είναι γρήγορο για να το φτιάξουν σπίτι. Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, αλλά δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω», εξήγησε. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ