Αγνώριστοι η Κιμ και ο Κάνιε μετά τον γάμο! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:21
13/7/2012

Αγνώριστοι η Κιμ και ο Κάνιε μετά τον γάμο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο Κάνιε Γουεστ και η Κιμ Καρντάσιαν χοντρούληδες μετά τον γάμο... Ουδέν σχόλιο...
Ο Κάνιε Γουεστ και η Κιμ Καρντάσιαν χοντρούληδες μετά τον γάμο... Ουδέν σχόλιο...

Ο έρωτας της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και του Κάνιε Γουεστ (Kanye West) καλά κρατεί αλλά αν όντως σκέφτονται να παντρευτούν, καλά θα κάνουν να ράψουν το… στοματάκι τους!

Το φώτοσοπ κάνει θαύματα και αποτελεί "εργαλείο" στα χέρια των ειδικών τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για απλή… πλάκα.

Η ομάδα "Planet Hiltron", γνωστοί ιντερνετικοί "καλαμπουρτζίδες" και άριστοι γνώστες της ψηφιακής επεξεργασίας, έπιασαν το διάσημο ζεύγος και… του άλλαξαν τα φώτα!

Με την υπόθεση ότι η Κιμ και ο Κάνιε δεν είναι αυτοί που είναι αλλά δύο εντελώς άσημοι, καθημερινοί άνθρωποι, οι "Planet Hiltron" τους είδαν κάπως πιο… τροφαντούς! Τουλάχιστον. Γιατί δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά στην εικόνα του ζεύγους με τα δικά τους μάτια.

Σε μια πόζα που θυμίζει έντονα οικογενειακό πορτρέτο άλλης εποχής –και φυσικά lifestyle- η Κιμ ποζάρει αφρατούλα αγκαλιάζοντας διακριτικά τον σύζυγο –ιδίων κυβικών- Κάνιε με τέτοιον τρόπο ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα το μονόπετρο και η βέρα. Για να μην ξεχνιόμαστε.
Κόρτνεϊ, Κλοέ και Κιμ Καρντάσιαν μαζί με τη μαμά Κρις Τζένερ δια χειρός -και φαντασίας- Planet Hiltron...
Κόρτνεϊ, Κλοέ και Κιμ Καρντάσιαν μαζί με τη μαμά Κρις Τζένερ δια χειρός -και φαντασίας- Planet Hiltron...

Ντυμένοι παντελώς αδιάφορα, οι δυο τους φαίνεται να κάνουν… διαγωνισμό στομαχιού κοιτάζοντας όμως κατάματα τον φακό, ενώ σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε και τις υπόλοιπες Καρντάσιάν υπό την ίδια –πολύ διασκεδαστική, ομολογουμένως- οπτική γωνία.

Για ακόμη περισσότερες καλλιτεχνικές αναζητήσεις δια χειρός "Planet Hiltron", κάντε κλικ εδώ.

Ζ. Κ.  
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ