Αγγελοπούλου: Το βιβλίο και η μάχη με τον καρκίνο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:33
18/2/2013

Αγγελοπούλου: Το βιβλίο και η μάχη με τον καρκίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με έναν άλλο ρόλο, διαφορετικό από αυτούς που την είχαμε συνηθίσει, επιστρέφει η Γιάννα Αγγελοπούλου, αφού σε λίγους μήνες κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία της.

 

 "My Greek Drama" λέγεται και μέσα στις 560 σελίδες του αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια οι δύσκολες ώρες που πέρασε η πάλαι ποτέ «σιδηρά κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα News, η Αγγελοπούλου αναφέρεται στη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο λίγους μήνες μετά το τέλος της Ολυμπιάδας και πώς κατάφερε και κράτησε την ασθένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η κ. Αγγελοπούλου θα περιγράψει με λεπτομέρειες πως βίωσε την ασθένεια του καρκίνου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελβετία, έχοντας δίπλα της μόνο την οικογένειά της. Σύμφωνα με  τις πληροφορίες θα περιγράψει τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια, τα Χριστούγεννα του 2004 στο Γκστάαντ. Θα θυμηθεί τις δύσκολες ώρες σε νοσοκομεία της Ελβετίας και αλλού, τη θεραπεία που ακολούθησε και πως κατάφερε να μείνει κρυφή η περιπέτειά της, η οποία στα ελληνικά ΜΜΕ πέρασε σαν... Ολυμπιακή υπερκόπωση" αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Στην αυτοβιογραφία της υπάρχει κι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο σύζυγό της, Θόδωρο Αγγελόπουλο, όπου μεταξύ άλλων η κυρία Αγγελοπούλου ξεκαθαρίζει τι συνέβη στην περίφημη πρώτη τους συνάντηση με τη λιποθυμία στο Πατριαρχείο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ