Αγγελική Ηλιάδη, Σάκης Αρσενίου, Ηλίας Βρεττός στο νοσοκομείο: Επιδημία στην ελληνική showbiz | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:44
5/12/2016

Αγγελική Ηλιάδη, Σάκης Αρσενίου, Ηλίας Βρεττός στο νοσοκομείο: Επιδημία στην ελληνική showbiz

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένοι μου λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα απόψε να είμαι κοντά σας στο @frangelico_greece. Δυστυχώς με ταλαιπωρεί μια οξεία λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον έστω να μιλήσω" έγραψε στο λογαριασμό της στο instagram η Αγγελική Ηλιάδη.
<p>Αγαπημένοι μου λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα απόψε να είμαι κοντά σας στο @frangelico_greece. Δυστυχώς με ταλαιπωρεί μια οξεία λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον έστω να μιλήσω" έγραψ

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν δύσκολο για 3 έλληνες τραγουδιστές που βρέθηκαν στο νοσοκομείο, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. 

Ας δούμε τι έπαθαν ο καθένας ξεχωριστά:

  • Η Αγγελική Ηλιάδη - που ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσα από τα Social Media με την παραπάνω φωτογραφία - δεν εμφανίστηκε στο Frangelico με τον Νίκο Μακρόπουλο γιατί έπαθε οξεία λαρυγγίτιδα. Εισήχθη μάλιστα στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και ξεκίνησε αφωνία.
  • Και ο Σάκης Αρσενίου που εμφανίζεται στο Frangelico βρέθηκε στο νοσκομείο με με βήχα με παροξυσμό. 
  • Με ορούς στο νοσοκομείο βρέθηκε κι ο Ηλίας Βρεττός με οξεία γαστριντερίτιδα.  

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ