Αγάθωνας: Τα φώτα έσβησαν & ήρθε το... σκοτάδι | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:43
10/2/2014

Αγάθωνας: Τα φώτα έσβησαν & ήρθε το... σκοτάδι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις για τον Αγάθωνα, ο οποίος πέρυσι τέτοια εποχή απολάμβανε δόξα και δημοσιότητα στο μέγιστο βαθμό. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η συμμετοχή του στην Γιουροβίζιον με τους Koza Mostra, έφεραν τον ρεμπέτη στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και τα Μέσα όσο διάστημα κράτησε το «πανηγύρι» εκμεταλλεύτηκαν όσο μπορούσαν τον Αγάθωνα, που τα έχωνε σε όλους και για όλα.

 

Ωστόσο, ο διαγωνισμός πέρασε και τα φώτα έφυγαν από πάνω του. Και σήμερα, όπως διαβάζουμε στην Espresso, ο ρεμπέτης είναι άνεργος. Έπεσε και αυτός θύμα της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά.

 

Ο Αγάθωνας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτόν τον καιρό είναι στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας το τηλέφωνο του να χτυπήσει και στην άλλη άκρη της γραμμής να τον περιμένει μία επαγγελματική πρόταση. Πάντως, ο ίδιος δεν τα έχει βάψει μαύρα, ούτε χάνει το κουράγιο του, ενώ αστειεύεται με την κατάσταση του λέγοντας ότι τώρα που μένει στο σπίτι, δεν έχει κι έξοδα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ