Αφέθηκε ελεύθερος ο Καλλίδης | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:06
11/3/2014

Αφέθηκε ελεύθερος ο Καλλίδης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο Πάνος Καλλίδης, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ο αοιδός κατοικεί σε ερημική περιοχή κι επειδή τις ώρες που τελειώνει τις εμφανίσεις του είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για τη δική του ασφάλεια και της οικογένειας του.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, λόγω του ότι κατείχε στο αυτοκίνητο του ένα περίστροφο, χωρίς να έχει τη κατά νόμο απαιτούμενη άδεια.
Ο κ. Καλλίδης εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για την δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειας του.
Σημειωτέον ότι ο κ. Καλλίδης έχει υποβάλλει αίτηση οπλοφορίας στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ήδη τρεις φορές και η αίτηση του έχει απορριφθεί.
Ο κ. Καλίδης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το Σάββατο το πρωί, η υπόθεση αναβλήθηκε να εκδικαστεί σήμερα και το Δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωση του, αναγνωρίζοντας ότι οι εξηγήσεις του ήταν βάσιμες και ότι ο ίδιος είναι ένας εξαίρετος οικογενειάρχης και καλλιτέχνης που δεν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Αθήνα, 10.3.2014
Με εκτίμηση
Αλέξης Κούγιας&Συνεργάτες»     

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ