$2 εκ. για την άγρια φύση της Αφρικής από τους Μπραντζελίνα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
0:00
4/1/2011

$2 εκ. για την άγρια φύση της Αφρικής από τους Μπραντζελίνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πάντα γαλαντόμοι οι Μπραντζελίνα
Πάντα γαλαντόμοι οι Μπραντζελίνα
Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι γνωστοί για τη γενναιοδωρία και τα φιλανθρωπικά τους αισθήματα τα οποία και εκδηλώνουν ποικιλοτρόπως εδώ και πολλά χρόνια.


Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι γνωστοί για τη γενναιοδωρία και τα φιλανθρωπικά τους αισθήματα τα οποία και εκδηλώνουν ποικιλοτρόπως εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτή τη φορά το έναυσμα για την προσφορά τους δόθηκε κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους.

Οι Μπραντζελίνα πέρασαν τις γιορτές -εννοείται μαζί με τα έξι παιδιά τους- στη Ναμίμπια και λίγο πριν φύγουν αποφάσισαν να δωρίσουν το ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων (1,5 εκατομμύρια ευρώ) για την φροντίδα της άγριας φύσης της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η δωρεά έγινε προς το καταφύγιο "Naankuse Lodge and Wildlife Sanctuary" μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος Jolie-Pitt Foundation και στο όνομα της κόρης τους Σιλό (Shiloh) η οποία γεννήθηκε στη Ναμίμπια πριν από τέσσερα χρόνια.

"Θέλουμε η Σιλό να μάθει να ενδιαφέρεται για αυτά τα ζητήματα και να μεγαλώσει μαθαίνοντας τα πάντα για την χώρα όπου γεννήθηκε", δήλωσε σε ανακοίνωσή της η Αντζελίνα, εξηγώντας ότι οι ιδιοκτήτες του καταφύγιου είναι παλιοί φίλοι τους.

Οι Μπραντζελίνα πέρασαν τα φετικά Χριστούγεννα στη Ναμίμπια με τα παιδιά τους, γι' αυτό και αποφάσισαν να βοηθήσουν οικονομικά την άγρια φύση της περιοχής.
Οι Μπραντζελίνα πέρασαν τα φετικά  Χριστούγεννα στη Ναμίμπια με  τα παιδιά τους, γι' αυτό και  αποφάσισαν να βοηθήσουν οικονομικά  την άγρια φύση της περιοχής.

"Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή τους στους ανθρώπους και τη διατήρηση της άγριας φύσης στη Ναμίμπια συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει", παραδέχτηκε στη συνέχεια η Τζολί.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ήταν στο "Naankuse Lodge and Wildlife Sanctuary" που πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων η διάσημη οικογένεια όπου οι υπεύθυνοι ανέλαβαν να φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στα ζώα και τις συνήθειές τους, αναθέτοντάς τους -μεταξύ άλλων- και το τάισμα μωρών μπαμπουίνων και αλεπούδων.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ