Στα σκαριά γυναικείο βιάγκρα που.. αδυνατίζει | μαμα & παιδι , γονιμοτητα | womenonly.gr
15:36
15/1/2014

Στα σκαριά γυναικείο "βιάγκρα" που.. αδυνατίζει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα νέο πρωτοπόρο χάπι που θα ανεβάζει τη γυναικεία λίμπιντο και ταυτόχρονα θα κόβει τις... λίγούρες σχεδιάζουν οι επιστήμονες. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Το νέο χάπι, θα προσφέρει διπλό όφελος αφού όπως λέγεται θα κόβει και την όρεξη για φαγητό ενώ παράλληλα θα κάνει την ερωτική ζωή των γυναικών άκρως "πικάντικη".

Η λήψη του "γυναικείου βιάγκρα", που προς το παρόν φέρει την ονομασία ORL101 και υπολογίζεται να βγει στην αγορά μέχρι και το τέλος του 2015, θα γίνεται μόλις 15 λεπτά πριν την ερωτική πράξη και θα έχει διάρκεια για τουλάχιστον δύο ώρες! 

Θα μπορεί να χρησιμοποιείται απ΄όλες τις γυναίκες, τόσο αυτές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην σεξουαλική τους ζωή, όσο κι από αυτές που θέλουν να της δώσουν νέα πνοή κάνοντάς την περισσότερο... ενδιαφέρουσα. 

Για τη δημιουργία του, οι επιστήμονες βασίστηκαν στην επίδραση της μελάτονίνης στην λίμπινο, μιας ουσίας που σχετίζεται με την όρεξη αλλά και το... μαύρισμα. Επί χρόνια οι φαρμακευτικές προσπαθούσαν να να βρουν τρόπο να δημιουργήσουν χάπι με τη συγκεκριμένη ορμόνη και φαίνεται πως μόλις τον βρήκαν! 

Η εταιρία που έχει αναλάβει την παρασκευή του νέου χαπιού, η Orlibid,  θα προχωρήσει σε κλινικές μελέτες πριν την απόφαση για διάθεση στην αγορά, μέσα στον επόμενο χρόνο. Μέχρι στιγμής, στις γνωστές παρενέργειες συγκαταλέγεται το αίσθημα ναυτίας ενώ μένει ακόμη να αποδειχτεί πως δεν προκαλεί εθισμό.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ