Όχι μόνο μια στιγμή: η λύση στην πρόωρη εκσπερμάτιση | μαμα & παιδι , γονιμοτητα | womenonly.gr
5:12
31/3/2014

Όχι μόνο μια στιγμή: η λύση στην πρόωρη εκσπερμάτιση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για την Πρόωρη Εκσπερμάτιση, την πιο συνηθισμένη σεξουαλική δυσλειτουργία σε μια ιστοσελίδα με την επιστημονική αιγίδα του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων 

Παρά το γεγονός ότι η Πρόωρη Εκσπερμάτιση (ΠΕ) αποτελεί την πιο  συνηθισμένη σεξουαλική δυσλειτουργία στους άντρες (αφορά  1 στους 5 περίπου άντρες),  είναι μια από τις παθήσεις με ελλιπή διάγνωση και ιατρική αντιμετώπιση τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο. Και αυτό γιατί οι άντρες δυσκολεύονται να μιλήσουν για το πρόβλημά τους είτε με τη σύντροφό τους είτε με τον γιατρό τους, ενώ παράλληλα υπάρχει έλλειψη γνώσης σχετικά με τις ιατρικές λύσεις και θεραπείες που είναι διαθέσιμες σήμερα. Αυτό το κενό της ενημέρωσης έρχεται να καλύψει η ιστοσελίδα notjustamoment.gr.

Κύριος στόχος της Ενημερωτικής Εκστρατείας «Όχι μόνο μια στιγμή» είναι η εμπεριστατωμένη πληροφόρηση  των αντρών και γυναικών για τη σημαντικότητα του θέματος της Πρόωρης Εκσπερμάτισης και πώς η αντιμετώπισή της θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής και να διατηρήσουν την αρμονία στη σχέση τους.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθουν οι άντρες και οι γυναίκες την πραγματική διάσταση της Πρόωρης Εκσπερμάτισης, να σπάσουν τον πάγο και τα ταμπού και να μιλήσουν με τους συντρόφους και τους γιατρούς τους, ώστε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

 
 

 

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με: 

* Ότι σχετίζεται με αυτή την ιατρική κατάσταση της Πρόωρης Εκσπερμάτισης (χαρακτηριστικά, αίτια, συμπτώματα, επιπτώσεις, λύσεις).  Με απλά λόγια, η Πρόωρη Εκσπερμάτιση σημαίνει ότι η εκσπερμάτιση επέρχεται σε λιγότερο από ένα (1) λεπτό από την διείσδυση με χαμηλή ή ανύπαρκτη αίσθηση ελέγχου εκσπερμάτισης που ως εκ τούτου οδηγούν σε άγχος, εκνευρισμό και απογοήτευση.

* Θέματα ταμπού που συνήθως δύσκολα μιλάμε για αυτά σε σχέση με την Πρόωρη Εκσπερμάτιση όπως ο ρόλος του άντρα στη σημερινή εποχή, η σεξουαλική εκπαίδευση, γυναικεία ικανοποίηση, διάρκεια σεξ, κ.α.

* Προκαταλήψεις και μύθους σχετικά με την Πρόωρη Εκσπερμάτιση, ξεκαθαρίζοντας κάποια θέματα που σχετίζονται με τα αίτια και τις πιθανές λύσεις για την ΠΕ

* Το ρόλο της γυναίκας – συντρόφου, όταν ο άντρας αντιμετωπίζει Πρόωρη Εκσπερμάτιση, συμβουλές για το πως οι γυναίκες θα πρέπει να συζητήσουν με τους συντρόφους τους το θέμα της Πρόωρης Εκσπερμάτισης  και να τους βοηθήσουν  να αναζητήσουν βοήθεια και λύση στο πρόβλημά τους

* Έναν απλό τρόπο προσδιορισμού  του προβλήματος απαντώντας σε πέντε (5) μόνο ερωτήσεις του Διαγνωστικού Τεστ για την Πρόωρη Εκσπερμάτιση.

* Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα σχετικά με την Πρόωρη Εκσπερμάτιση από ειδικούς μέσα από ειδικά διαμορφωμένη ενότητα ερωτήσεων – απαντήσεων και συνεντεύξεων τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ