Γιατί να χαίρεσαι κάθε φορά που έχεις περίοδο | μαμα & παιδι , γονιμοτητα | womenonly.gr
17:07
12/2/2015

Γιατί να χαίρεσαι κάθε φορά που έχεις περίοδο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι κάθε φορά που έρχεται η περίοδός σου είναι οι πόνοι, οι ημικρανίες, η κακή σου διάθεση, οι κράμπες κι όλα τα αρνητικά. Μήπως να έβλεπες το ζήτημα από διαφορετική οπτική γωνία εστιάζοντας στα θετικά; Σου δίνουμε μερικούς λόγους για να χαίρεσαι κάθε φορά που βρίσκεσαι στις δύσκολες ημέρες του μήνα. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	<strong><span style= color:#800080; ><span style= font-size:14px; >Δεν υπάρχει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη</span></span></strong></p> <p> 	Πιθανή καθιστέρηση θα ήταν σημάδι πιθανής εγκυμοσύνης κι αν δ

Δεν υπάρχει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Πιθανή καθιστέρηση θα ήταν σημάδι πιθανής εγκυμοσύνης κι αν δεν είναι κάτι που επιθυμείς, τότε η περίοδος στην ώρα της, πρέπει να σε χαροποιήσει. Άλλωστε, αν δεν είχες την... "επίσκεψη των Ρώσων" κάθε μήνα πώς θα ήσουν σε θέση να υποψιαστείς πιθανή εγκυμοσύνη; Θα έπρεπε να παίρνεις τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο κάθε φορά που ένιωθες περίεργα; Σκέψου λοιπόν την περίοδο θετικά και μόνο.

Είσαι απόλυτα υγιής

Εκτός από την περίπτωση της εγκυμοσύνης, η καθυστέρηση της περιόδου μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, από το στρες, φαρμακευτική αγωγή, υπερβολική απώλεια κιλών ή αύξηση βάρους μέχρι και σοβαρότερα γυναικολογικά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, έχοντας περίοδο με ρυθμό τακτικό και κύκλο σταθερό, τότε έχεις έναν ακόμη λόγο να χαρείς.

Έχεις δικαιολογία για λίγη τεμπελιά & γκρίνια

Η αλήθεια είναι πως αυτές τις ημέρες του μήνα φορτιζόμαστε συναισθηματικά. Δεν είναι στερεότυπο, είναι απλά η πραγματικότητα μιας και τα επίπεδα των ορμονών μεταβάλονται οδηγώντας σε εκρήξεις θυμού, ένταση, θλίψη και γενικότερα συναισθηματική φόρτιση.

Και το πιο σημαντικό; Κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα και μάθε το!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ