Υλικά
Εκτέλεση
1. Λιώνετε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί για 15 λεπτά.
2. Σε ένα μπολ χτυπάτε τη ζάχαρη με τα αβγά και στη συνέχεια ρίχνετε και το κονιάκ, το αλεύρι και τις βανίλιες.
3. Αφού τα χτυπήσετε, προσθέτετε και τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο.
4. Τα ανακατεύετε όλα μαζί και αφού βουτυρώσετε μια φόρμα ή ένα ταψί, ρίχνετε μέσα το μείγμα και το βάζετε στο φούρνο.
5. Το ψήνετε στους 220° C για 15 λεπτά.
6. Όταν ψηθεί, το αφήνετε να κρυώσει και το γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτας και σαντιγί.