ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Yλικά
EKTEΛEΣH
Απλώνουμε τη ζύμη πάνω σε αλευρωμένο πάγκο και την κόβουμε σε 6 κομμάτια χρησιμοποιώντας τα φορμάκια και μαχαίρι. Βουτυρώνουμε τα 6 φορμάκια και στρώνουμε μέσα στο καθένα από 1 κομμάτι ζύμη. Σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί, τοποθετούμε πάνω όσπρια και ψήνουμε στους 180°C για 15 λεπτά. Βγάζουμε τις τάρτες από τον φούρνο, τις αφήνουμε να κρυώσουν και μοιράζουμε μέσα τη μαρμελάδα. Ανοίγουμε την αμυγδαλόπαστα σε λεπτό φύλλο και τη ραντίζουμε με λίγη από τη ζάχαρη άχνη. Κόβουμε με κουπ πατ το φύλλο της αμυγδαλόπαστας στα 6 (με διάμετρο όσο το εσωτερικό της τάρτας). Τοποθετούμε μέσα στην τάρτα από 1 κομμάτι αμυγδαλόπαστα. Χτυπάμε την άχνη με το νερό μέχρι να επιτύχουμε ένα παχύρρευστο γλάσο. Στρώνουμε το γλάσο πάνω από τις τάρτες και στολίζουμε με 1 κερασάκι γλασέ.