Υλικά
Για το σιρόπι:
Εκτέλεση
1. Ανακατεύετε την καρυδόψιχα με την κανέλα και το κονιάκ. 2. Χωρίζετε το κανταΐφι σε 20 μέρη, παίρνετε το κάθε μέρος και το ανοίγετε λίγο με τα χέρια σας. 3. Τοποθετείτε 1 κουτ. σούπας μείγμα και 2-3 κομματάκια μελιτζανάκι και το τυλίγετε ρολό. 4. Βάζετε το ρολό σε βουτυρωμένο ταψί και τα περιχύνετε με βούτυρο. Τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά. Τα ξεσκεπάζετε και τα ψήνετε για 30 λεπτά ακόμα να πάρουν χρώμα. 5. Βράζετε το σιρόπι και, αφού κρυώσουν τα κανταΐφια, τα περιχύνετε με το καυτό σιρόπι, αφήνοντας να ποτίσουν καλά πριν τα σερβίρετε. 6. Τα στολίζετε με αστεράκια από μελιτζανάκι και μοσχοκάρφια.