Αν το καρπούζι συμπεριλαμβάνεται στα αγαπημένα σου φρούτα, αυτή τη συνταγή επιβάλλεται να τη σημειώσεις.
Δροσερή, απολαυστική και με σαφώς λιγότερες θερμίδες από τις αντίστοιχες του εμπορίου, η γρανίτα αυτή δε αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!
Άσε κάτω τους επεξεργασμένους χυμούς, λοιπόν, μπες στην κουζίνα και φτιάξε το πιο καλοκαιρινό παγωμένο ρόφημα που θα δώσει άλλη γεύση στην ημέρα σου.
Εύκολη και… πεντανόστιμη, αποκλείεται να καταφέρεις να μην την εντάξεις στην καθημερινότητά σου.
Έτοιμη;
Τοποθετείς σε ένα γυάλινο ποτήρι και πριν την κατανάλωση φροντίζεις η γρανίτα σου να έχει μείνει για τουλάχιστον 1,5 ώρα στην κατάψυξη.
Σερβίρεις με μία μικρή φέτα καρπούζι.
Tip: Αξίζει να ετοιμάσεις περισσότερες από μία γρανίτες για εσένα και τους φίλους ή τα παιδιά σου (αντικαθιστώντας το κρασί με χυμό καρπουζιού), γι’ αυτό αύξησε τα υλικά ανάλογα με τον αριθμό κομματιών που θα χρειαστείς.