Το πιο περίεργα σφηνάκια (μόνο για τολμηρές) | κουζινα , γευσεις | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΓΕΥΣΕΙΣ
10:35
29/7/2013

Το πιο περίεργα σφηνάκια (μόνο για τολμηρές)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η έμπνευση έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία και το βασικό υλικό είναι το... σπέρμα

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μια παμπ στη Νέα Ζηλανδία δημιουργεί κάθε χρόνο ένα σφηνάκι με συστατικά που μόνο οι πιο τολμηροί θα δοκίμαζαν. Κι όμως όπως δηλώνει η διευθύντρια, τα ποτά της κάνουν όχι μόνο τη διαφορά αλλά και πάταγο!

Τα σφηνάκια διεκδικούν βραβεία στον εθνικό διαγωνισμό Monteith's Wild Food Challenge για εστιατόρια, που συγκεντρώνει αρκετές περίεργες συμμετοχές με κάποια εστιατόρια να χρησιμοποιούν υλικά όπως γύρη, το κρέας στρουθοκαμήλου ή και το σπέρμα!

Φέτος το νέο σφηνάκι της τολμηρής πάμπ φτιάχνεται από σπέρμα ελαφιού αναμεμειγμένο με λικέρ από ακτινίδιο και γιαούρτι, προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Το σπέρμα του ελαφιού φυλάσσεται σε υγρό άζωτο, σε θερμοκρασία μείον 196 βαθμούς Κελσίου και λαμβάνεται από τον Χάνιμπαλ, ένα επτάχρονο αρσενικό ελάφι.

Το 2011 για τον ίδιο σκοπό η ίδια παμπ "Green Man" πρόσφερε στους πελάτες της σφηνάκια με σπέρμα αλόγου και μήλο που επίσης έγιναν ανάρπαστα. 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ