Το γλυκό που κάνει καλό! | κουζινα , γευσεις | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΓΕΥΣΕΙΣ
9:02
31/10/2013

Το γλυκό που κάνει καλό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στον αέρα η νέα επικοινωνιακή καμπάνια με μήνυμα «Το γλυκό που κάνει καλό!» και πρωταγωνίστρια τη Ναταλία Δραγούμη

Στον αέρα βρίσκεται η νέα επικοινωνιακή καμπάνια του Μακεδονικού Χαλβά με τίτλο «Το γλυκό που κάνει καλό» και στόχο έχει την ενημέρωση γύρω από τις ευεργετικές ιδιότητες του χαλβά από σουσάμι.

Η ιδέα της καμπάνιας βασίζεται στο γεγονός ότι όλοι κατά καιρούς επιλέγοντας ένα γλυκό, έχουμε αναρωτηθεί αν πραγματικά μας κάνει καλό. Η εκτέλεση αυτής της ιδέας αποτυπώνεται από μια σειρά διαφημιστικών σποτ μικρής διάρκειας, με πρωταγωνιστές άτομα διαφόρων ηλικιών τα οποία αμφισβητούν την ύπαρξη κάποιου γλυκού που να κάνει καλό.

Την απάντηση έρχεται να δώσει η Ναταλία Δραγούμη, η οποία είναι γνωστή για την προτίμηση της στην υγιεινή διατροφή, μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ. Η νέα ταινία εξελίσσεται στην κουζίνα της γνωστής ηθοποιού, η οποία μας αποκαλύπτει ότι και όμως, υπάρχει ένα γλυκό που κάνει καλό, εξηγώντας τους λόγους που κάνουν τον Μακεδονικό Χαλβά ιδανικό για όλη την οικογένεια.  Ο Μακεδονικός Χαλβάς φτιάχνεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και για αυτό διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του σουσαμιού και είναι πηγή πολύτιμων βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

Η παραγωγή της ταινίας πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής Stefi Production.

Όταν έρθει λοιπόν η ώρα του γλυκού ας επιλέξουμε το γλυκό που κάνει τόσο καλό και μας δίνει δύναμη και ενέργεια. Μακεδονικός Χαλβάς για όλη την οικογένεια!

Σχετικά με τον Μακεδονικό Χαλβά:

Το ταξίδι του Μακεδονικού Χαλβά ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη του 1924 και φτάνει μέχρι τα πέρατα της γης. Σήμερα, 90 χρόνια μετά, ο Μακεδονικός Χαλβάς συνεχίζει το ταξίδι του με το ίδιο μεράκι, αμείωτο ενθουσιασμό και φυσικά τη γνωστή, αγαπημένη γεύση με την οποία έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως και έγινε άξιος πρεσβευτής της Ελληνικής διατροφής σε περισσότερες από 50 χώρες.

Πιστός στην παράδοση και την υγιεινή διατροφή, ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα και αποτελεί άριστη διατροφική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ