Συνταγές με μπισκότα Παπαδοπούλου από τον Στέλιο Παρλιάρο | κουζινα , γευσεις | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΓΕΥΣΕΙΣ
5:31
18/7/2013

Συνταγές με μπισκότα Παπαδοπούλου από τον Στέλιο Παρλιάρο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι λάτρεις των μπισκότων Παπαδοπούλου έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ και Digestive καθώς ο Στέλιος Παρλιάρος έχει ετοιμάσει πέντε ελαφριές και γευστικές συνταγές χρησιμοποιώντας ως βάση τα μπισκότα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Οι γλυκές συνταγές που ετοίμασε ο γνωστός  Έλληνας δημιουργός Στέλιος Παρλιάρος θα κυκλοφορούν από μέσα Ιουλίου στα super markets μαζί με τις πολυσυσκευασίες ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου. 

Τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ και Digestive γίνονται η πρώτη ύλη στα χέρια του έμπειρου patissier και μεταλλάσσονται σε υπέροχα, δροσερά, σοκολατένια και μη, γλυκά.

Από το κλασσικό μωσαϊκό των παιδικών μας χρόνων έως την πιο μοντέρνα σεμιφρέντο εκδοχή του και το τσίζκεϊκ με βύσσινο έως την πληθωρική τούρτα σοκολάτα, τα μπισκότα Παπαδοπούλου χαρίζουν μία ξεχωριστή γεύση.

Πάρε γεύση: Διάβασε τις συνταγές που επιλέξαμε

Τσιζκέικ με βύσσινο και μπισκότα

Παγωμένο μωσαϊκο Σεμιφρέντο με πτι-μπερ

Τούρτα σοκολάτα με μαρμελάδα βερίκοκο & πτι-μπερ

Μπάρες με λευκή σοκολάτα & φυστίκι Αιγίνης 

Κλασικό μωσαικό με πτι-μπερ

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ