Δροσερό και ελαφρύ, το αγαπημένο γλυκό μπορεί να προκύψει και από τα... χεράκια σου!
Αν είσαι από εκείνες που τρομάζουν στην ιδέα της ζαχαροπλαστικής, τα νέα είναι ευχάριστα. Ο Τάσος Αντωνίου, μέσα απότο site του mamapeinao.gr μας προτείνει μια πολύ εύκολη συνταγή για το πιο νόστιμο cheesecake. Δοκίμασέ την και εντυπωσίασε τους πάντες -ακόμη και τον εαυτό σου.
Υλικά
Δοκίμασε και αυτό: Aperol Spritz: Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το "απόλυτο" κοκτέιλ του καλοκαιριού
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °c.
2. Ετοιμάζουμε τη βάση μπισκότου ως εξής:
3. Ετοιμάζουμε την κρέμα τυριού ως εξής:
4. Απλώνουμε με κουτάλι την κρέμα τυριού πάνω στο κρύο μπισκότο και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες, ώσπου να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
5. Απλώνουμε τη μαρμελάδα πάνω στην κρέμα τυριού, ξεφορμάρουμε το cheesecake και σερβίρουμε κρύο.