Αυτή η συνταγή θα μιλήσει στην καρδιά όσων αγαπούν την καρύδα.
Τα μπισκότα καρύδας αποτελούν την ιδανική επιλογή για το συνοδευτικό του πρωινού μας καφέ.
Εύκολα και γρήγορα στην εκτέλεση της συνταγής τους, αξίζει να υπάρχουν στο ντουλάπι σου τόσο για εσένα την ίδια και τα παιδιά όσο και για τους καλεσμένους σου.
Είναι γλυκά και χορταστικά, φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις, καθώς το ζαχαρούχο γάλα έχει κι αυτό τις (μπόλικες) θερμίδες του!
Είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις;
Plus: Λίγη καρύδα και για το πασπάλισμα
Διαβάστε ακόμη: Η Carrie Bradshaw σε καλεί στην παρέα της! Συνταγή για το θρυλικό Cosmopolitan του «Sex and the City»
Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε λαδόκολλα από άκρη σε άκρη και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με ένα μεγάλο κουτάλι το ζαχαρούχο γάλα με την τριμμένη μας καρύδα.
Με ένα μεγάλο κουτάλι παίρνουμε μείγμα και το τοποθετούμε στο ταψί σε κουταλιές. Πασπαλίζουμε με λίγη τριμμένη καρύδα.
Προσοχή! Τα μπισκότα μας θα φουσκώσουν γι’ αυτό πρέπει να αφήσουμε απόσταση μεταξύ τω κουταλιών μας.
Ψήνουμε για 12 – 15 λεπτά και αφαιρούμε από το ταψί πριν κρυώσουν εντελώς για να μην κολλήσουν.