Νέος Starbucks Ethiopia με νότες κίτρου και κακάο | κουζινα , γευσεις | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΓΕΥΣΕΙΣ
9:07
7/10/2013

Νέος Starbucks Ethiopia με νότες κίτρου και κακάο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα νέο ρόφημα είναι διαθέσιμο από τη γνωστή αλυσίδα καφέ 

Για όσους αναζητούν το διαφορετικό, εκτός από τις πολλαπλές επιλογές ροφημάτων, μέσα από το νέο πρόγραμμα Starbucks Origin Espresso, δίνεται πλέον η δυνατότητα να δοκιμάσουμε όποιο ρόφημα επιλέξουμε, με μια διαφορετική ποικιλία espresso από αυτή που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε μέχρι τώρα.

Ο Starbucks Ethiopia, περίπλοκος με νότες κίτρου και κακάο, μας υπενθυμίζει τους ισχυρούς δεσμούς των Starbucks με τη γενέτειρα του καφέ και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν νέες, εξίσου απολαυστικές και ξεχωριστές γευστικές νότες.

 

Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά 

* Μόνο το 3% της παγκόσμιας παραγωγής κόκκων Arabica ανταποκρίνεται στα υψηλά ποιοτικά πρότυπα των Starbucks, ποιότητα που διασφαλίζεται στα περισσότερα από 250.000 φλιτζάνια που δοκιμάζουν οι ειδικοί του καφέ, μέχρι να επιλέξουν την καλύτερη ποικιλία.

* Με επιμονή στη λεπτομέρεια, για να απολαμβάνουμε πάντα το ρόφημά μας όπως ακριβώς το θέλουμε, οι Starbucks barista δίνουν προσοχή στη γεύση του καφέ μας, προσθέτοντας τις espresso δόσεις στο ρόφημά μας αυστηρά μέσα σε 10’’ από την εκχύλισή τους από τη μηχανή, ενώ με τη χρήση χρονομετρητών διασφαλίζουν ότι το ρόφημά μας θα είναι πάντα το ίδιο τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά. 

* Τώρα πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα όπως Cappuccino, Espresso Freddo, Καφές Φίλτρου και Starbucks Frappe με μόλις 2.50 ευρώ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ