Μάθε τα μυστικά της ζαχαρόπαστας & κλέψε τις εντυπώσεις
Για ένα γλυκό με εντυπωσιακή εμφάνιση, διακόσμησε το αγαπημένο σου κέικ με ζαχαρόπαστα, ακολουθώντας τις οδηγίες της Ιωάννας Χαλμούκη (pasta-flora.com).
Συνταγή ζαχαρόπαστας
Υλικά
-1 κιλό ζάχαρη άχνη
-φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη
-2 κ.σ. σιρόπι γλυκόζης
-1 βανίλια 5 κ.σ. νερό
Αδειάστε την άχνη σε ταψί και κάντε μια τρύπα στο κέντρο. Βάλτε σε κατσαρολάκι το νερό και τη ζελατίνη και ανακατέψτε σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τη γλυκόζη και τη βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να γίνει σιρόπι. Μόλις κρυώσει, ρίξτε το μείγμα στο ταψί με την άχνη, ζυμώστε και πλάστε μια μπάλα.
Αφού πλάσετε τη ζαχαρόπαστα σε μπάλα, απλώστε στην επιφάνεια εργασίας σας ζάχαρη άχνη.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ